Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Изберете петно – тест

Хороскоп

Изберете петно – тест

Петно номер 1

Вие сте човек, който трудно се доверява на другите, но вие сте много добри в избора на кого можете да дадете любовта си. Можете да поддържате чудесни отношения буквално с всеки и обикновено всички ви харесват.

Този, който успее да докосне чувствителното ви сърце, е истински късметлия: той ще открие във вас човек с дълбоки и искрени чувства!

 

Петно номер 2

Много сте уверени в себе си, така че не ви е необходимо да привличате вниманието на никого. Ето защо винаги вземате собствени решения и обикновено сте лидер на групата. Винаги получавате това, което искате. Някои хора ви се възхищават, други просто ви завиждат.

С хората, които са искрени с вас, вие се опитвате да бъдете възможно най-лоялни!

 

Петно номер 3

Вие сте мирен човек, който обича да се разбира с всички и да няма проблеми. Като цяло ви харесват всички, дори и тези хора, които не харесвате. Разбира се, трудно е да ви обичат. Можете обаче да дадете всичко на хората, които наистина са ви скъпи. Когато се влюбите, дори забравяте за себе си!

 

Петно номер 4

Вие сте човек, който като цяло не е фен на социалните взаимодействия! Преминавате към социални взаимодействия само когато ситуацията го оправдава. Но наистина се радвате да бъдете сами в някои моменти. Но също обичате да прекарвате време с хората, които обичате: със семейството, близките и приятелите си. Вие сте много мили с всички, но в същото време много резервирани. Говорите малко и слушате много. Вие сте добър събеседник за тези, които се нуждаят от мъдър съвет.  

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още