Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Изберете пролетно цвете

Хороскоп

Изберете пролетно цвете

Изберете пролетно цвете - Tribune.bg
Снимка:

Вижте кой е вашият източник на енергия

1. Кокиче - Дори зимата да не е била толкова приказна, колкото сте си мечтали, нека приказката да продължи да живее във вас. Време е да си получите късмета, богатството и щастието. Доверете се на вътрешния инстинкт, той никога не заблуждава. Разтопете леда и снега в душата си, изпитайте любов, щастие, мир, удоволствие.
Съвет! Разхождайте се повече, насладете се на чистия въздух. Той ще ви изпълни със свежи идеи и приятни мисли.

Чаят е вашият източник на енергия. Само не използвайте пакетиран. Купете си хубав истински чай с богат аромат (например жасмин). Превърнете приготвянето на напитката в таен ритуал, който ви носи енергия и сила. Насладете се на аромата, вкуса, приятната топлина отвътре. Не разваляйте вкуса си със сладкиши. Вслушайте се в себе си, докато пиете чай.

2. Минзухар - Вътрешната ви съкровищница е изчерпана до краен предел. Не ви ли се струва, че когато помагате на други хора, те често не оценяват вашата помощ. Тяхната неблагодарност, неотзивчивост ви изтощават. В крайна сметка помощта е преди всичко обмен на енергия. Но вие сте пропилели твърде много енергия и сили, сега просто трябва да се изпълните отново с тях и да продължите да избирате онези, които наистина се нуждаят от помощ.

Съвет! Добавете медитация към ежедневието си. Насладете се на тишината, собственото си светоусещане.

Музиката е вашият източник на енергия. Намерете композиции, от които се разлива топлина вътре у вас. Научете се да различавате добрата музика от потискащата. Любимите мелодии бързо ще възстановят енергийния ви баланс, ще ви дадат вдъхновение и сила. Слушайте със слушалки, танцувайте, включвайте тихо или с пълна сила звука - това е вашият източник, правете всичко, което искате с него.

3. Иглика – Търпението, добротата и нежността са към края си. Кавги, конфликти, промени в настроението, негативно настроени хора - всичко това ви изтощава. Намерете сили да признаете, че не сте всесилни и също имате нужда от енергия. Ако останете на същото ниво на осъзнатост, няма да можете да постигнете желаните от вас цели.

Съвет! Черпете енергия от растенията и цветята, стойте близо до саксийни растения, докосвайте дърветата на улицата, разхождайте се в парка, гората.

Спокойствието е вашият източник на енергия. Учете се да намирате време за уединение, за да натрупате сила. Медитирайте, гледайте филми, четете книги, занимавайте се с ръкоделие или просто релаксирайте. Намерете занимание, което ви носи усещане за вътрешен мир.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема