Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Изберете пролетно цвете

Хороскоп

Изберете пролетно цвете

Снимка:

Вижте кой е вашият източник на енергия

1. Кокиче - Дори зимата да не е била толкова приказна, колкото сте си мечтали, нека приказката да продължи да живее във вас. Време е да си получите късмета, богатството и щастието. Доверете се на вътрешния инстинкт, той никога не заблуждава. Разтопете леда и снега в душата си, изпитайте любов, щастие, мир, удоволствие.
Съвет! Разхождайте се повече, насладете се на чистия въздух. Той ще ви изпълни със свежи идеи и приятни мисли.

Чаят е вашият източник на енергия. Само не използвайте пакетиран. Купете си хубав истински чай с богат аромат (например жасмин). Превърнете приготвянето на напитката в таен ритуал, който ви носи енергия и сила. Насладете се на аромата, вкуса, приятната топлина отвътре. Не разваляйте вкуса си със сладкиши. Вслушайте се в себе си, докато пиете чай.

2. Минзухар - Вътрешната ви съкровищница е изчерпана до краен предел. Не ви ли се струва, че когато помагате на други хора, те често не оценяват вашата помощ. Тяхната неблагодарност, неотзивчивост ви изтощават. В крайна сметка помощта е преди всичко обмен на енергия. Но вие сте пропилели твърде много енергия и сили, сега просто трябва да се изпълните отново с тях и да продължите да избирате онези, които наистина се нуждаят от помощ.

Съвет! Добавете медитация към ежедневието си. Насладете се на тишината, собственото си светоусещане.

Музиката е вашият източник на енергия. Намерете композиции, от които се разлива топлина вътре у вас. Научете се да различавате добрата музика от потискащата. Любимите мелодии бързо ще възстановят енергийния ви баланс, ще ви дадат вдъхновение и сила. Слушайте със слушалки, танцувайте, включвайте тихо или с пълна сила звука - това е вашият източник, правете всичко, което искате с него.

3. Иглика – Търпението, добротата и нежността са към края си. Кавги, конфликти, промени в настроението, негативно настроени хора - всичко това ви изтощава. Намерете сили да признаете, че не сте всесилни и също имате нужда от енергия. Ако останете на същото ниво на осъзнатост, няма да можете да постигнете желаните от вас цели.

Съвет! Черпете енергия от растенията и цветята, стойте близо до саксийни растения, докосвайте дърветата на улицата, разхождайте се в парка, гората.

Спокойствието е вашият източник на енергия. Учете се да намирате време за уединение, за да натрупате сила. Медитирайте, гледайте филми, четете книги, занимавайте се с ръкоделие или просто релаксирайте. Намерете занимание, което ви носи усещане за вътрешен мир.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив