Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Изберете руна и вижте какво е вашето послание

Хороскоп

Изберете руна и вижте какво е вашето послание

Днес интуицията е особено силна. Денят допринася за постигането на мъдрост. Подходящ за гадаене. Съсредоточете се, помолете за насоки Вашия Ангел-Хранител и изберете руната, която ви привлича най-силно.

11
Настоящата ситуация в живота ви представлява завършване на един от етапите на вашето съществуване. Но преходът между тези етапи е доста сложен, защото през периода между тях може да срещнете трудности от различен мащаб и сложност, които ще изискват вашата духовна и физическа сила. Този елемент, макар да ви причинява неприятни емоции и усещане за психологически дискомфорт, не означава пряко „черна линия” в живота ви, а това, че вероятно ще има важни промени. Нещо повече, те ще повлияят както на вас, така и на заобикалящата ви среда.

 

22
За да получите промени във вашата ситуация, първо трябва да разберете, че вашите сили и възможности имат своят предел. Опитвате се да направите максимално възможното и дори повече, но по този начин може да вредите на себе си и може да повлияете негативно на развитието на ситуацията. Трябва да преоцените собствените си желания и възможности. Също така трябва да разберете кои цели са най-първостепенни за вас и имате ли реална възможност за осъществяването им и кои трябва да оставите за бъдещето или напълно да изоставите. Само в този случай ще можете да преразпределите силите си и да повлияете на случващото се.

 

33
Ситуацията, която ви притеснява, ще бъде решена по най-добрия начин. По-рано скритото от вас, ще бъде разкрито и можете да погледнете на ставащото по нов начин. Заедно с това, вие ще можете да проявите някои от своите таланти, които преди са били неразкрити или сдържани. Може би ще направите нови и важни запознанства или ще се заемете с делото, което  ви интересува. Във всеки случай изходът от ситуацията ще доведе до повече отвореност към света и хората около вас, както и до способността уверено да се придвижите към реализирането на вашите собствени цели и планове, прилагайки нов опит и минали знания.

 

44
Ситуацията, в която се намирате в момента, може да се опише като време на загуба на енергия. Вие харчите огромно количество от собствените си сили и жизнена енергия и част от тях са свързани с вашите чувства към случващото се. Сега все още не разбирате това, но в действителност такава загуба на енергийни резерви е свързана с факта, че предприемате ненавременни или неправилни действия, които се отразяват негативно на резултата. Можете също така да почувствате постоянна умора, когато се сблъскате с вътрешен конфликт, причинен от несъответствие между случващото се около вас и вашите очаквания.

 

55
Въпреки че в момента нямате идея какво ще се случи в бъдеще в живота ви, в момента сте пред много важен обрат. Съдбата е подготвила за вас шанс за радикални промени в собствения ви живот, които ще бъде важно да използвате. Сега се изисква да преразгледате тактиката си на поведение, както и да останете изключително предпазливи и внимателни. Веднага щом имате възможност да направите промени в живота си, ще трябва да действате спокойно и с ясен ум, за да приемете предложението на Съдбата за по-нататъшно подобряване на ситуацията.

 

66
Не се притеснявайте и не изразходвайте енергията си за безсмислени преживявания, тъй като трудният етап в живота ви приключва и пред вас има радостни и приятни събития. Ситуацията ще бъде решена, така че да можете да погледнете на света с различни очи и всичките ви усилия няма да бъдат напразно пропилени. Всяко ваше действие и взето решение ще бъдат адекватно подкрепени и ще ви донесат желаните резултати. Разбира се, положителните емоции ще ви очакват и може да се каже, че при изхода от тази ситуация уверено ще пожънете плодовете на собствения си труд и по-рано приложените усилия.  

 

                                               


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още