Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Изберете си букет и вижте какво е вашето послание (ТЕСТ/СНИМКА)

Хороскоп

Изберете си букет и вижте какво е вашето послание (ТЕСТ/СНИМКА)

Снимка:

Уединете се, където никой няма да ви безпокои, състредоточете се няколко минути и мислено поискайте да получите своето послание за месец май. Доверете се на вътрешния си глас и изберете букета, който ви привлича най-силно.

Избери букетИзбери букет

Отговори:

1 – Всички потоци на Вселената са насочени към вас

Този месец ще ви донесе уреждането на всички въпроси, можете спокойно да поемете нови цели: финансови, семейни, лични, можете да се заемете с кариерата - всички пътеки са отворени. Не се страхувайте и продължете напред!

2 - Вселената ви моли да бъдете внимателни

Не е най-лесният месец, възможно е да преживеете разочарования в отношенията и семейния живот. За да намалите вероятността от подобни събития, бъдете сдържани, дипломатични, избягвайте "хлъзгави" теми и конфликтни ситуации.

3 - Вселената сигнализира - обърнете внимание на тялото си

Вашето здраве е това, за което трябва да се притеснявате през този месец. Всяко, дори на пръв поглед незначително неразположение си заслужава вниманието. Ежедневието, храненето, движението и превантивните посещения при лекаря трябва да са вашите непосредствени приоритети.

4 - През месеца важни ще са вашите емоции.

Емоционалният фон е вашата грижа за настоящия месец. Повишете емоционалната си интелигентност, укрепете нервите си и се опитайте да научите как да контролирате себе си. Медитация, дихателни практики, чай от маточина - всичко ще ви е от полза. Не давайте воля на емоциите, в противен случай последствията могат да станат много неприятни. Избягвайте стреса.

5 – Вселената ще ви зарадва

Ще се освободите от потискащото настроение и ще изчезне меланхолията. Ако сте имали сърдечна болка, тя ще намалее или напълно ще изчезне. Мислите ви ще се прояснят. Очаква ви нова радост. Ще се събудят нежни и романтични чувства в сърцето ви, а може би и ще изживеете романтични мигове. Някои дори ще получат любовно признание.

6 - Вселената ви моли да не сте много активни

Настоящият месец е важно да прекарате в сравнително пасивен режим, да водите спокоен и разумен начин на живот, без да започвате нови важни неща. Практикувайте съзерцание. Колкото по-спокоен е този етап, толкова повече награди ще получите в края.  

 


Коментари (1)

Марушка Люцканова Благодаря ти Иве!
07.05.2020 14:40 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема