Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Изберете си пръстен

Хороскоп

Изберете си пръстен

Изберете си пръстен - Tribune.bg

Разгледайте тези пръстени и си изберете този, който бихте искали да сложите на ръката си. Тестът ще ви помогне да разберете какво мислят за вас околните

Първият пръстен

Вие сте истинска кралица, която знае своята стойност. Вашата прекомерна директност понякога дразни околните. На помощ ви идва вашият природен чар, пред който е трудно да се устои. Силата на духа ви предизвиква в околните възхищение и възторг, вашата искреност е удивителна. Изпитвайки съчувствие към даден човек, вие сте готови на много неща за него, но ако човекът не ви харесва, също няма да го скриете.

Вторият пръстен

Вашата женственост и нежност привличат околните от пръв поглед. Вас ви виждат като мечтателка, която е способна да зарази хората с оптимизма си и любящо отношение. Обичате да се обличате и да ви харесват, да флиртувате и да печелите сърца. Въпреки това, при среща с любимия човек, флиртът никога не преминава границите. Очарованието ви може да завладее всеки човек. Добротата ви и нежността ще го задържат близо до вас.

Трети пръстен

Вие сте истинска ловджийка. Енергична, силна, смела. В състояние сте да завладеете всички наоколо само с един поглед, в който се таи примитивната страст. Изразителният ви поглед привлича хората, кара ги да ви търсят, да се сприятеляват с вас и да се влюбват. Във вашия кръг се озовават обаче само онези, които сте избрали вие. Тъй като не умеете да прощавате, то едва ли ще допуснете хора, които са ненадеждни и непроверени. Вие често се явявате обект на завист на хората, но това не ви е грижа.

Четвърти пръстен

Вие сте много духовни, красиви отвътре, способни сте не само да привличате, но и да изцелявате наранените души. Също като котките са ви свойствени два живота. Изглеждате съвсем обикновени, но вашият вътрешен свят привлича хората към вас. Затова имате много приятели, те ви обичат, повдигате настроението им с веселие и оптимизъм.

Пети пръстен

За да се чувствате щастливи, ви е необходимо да сте влюбени в някого или нещо. Това свойство на характера прави вашия живот изпълнен с приятни емоции. Обичате да пътувате, отлична домакиня сте и невероятен спътник в живота. Вие живеете тук и сега, наслаждавайки се на всеки миг. Това очарова другите.

Шести пръстен

Притежавате изтънчен вкус, перфектен стил, сдържан характер. Интуицията ви е развита толкова много, че е просто невъзможно да се скрие нещо от вашето внимание. Да се общува с вас е приятно. Вие сте страхотен приятел. Никога не клюкарите и не издавате тайните на другите хора. Лекомислието не ви е свойствено. Надеждността е качеството, с което сте надарени и очаквате същото от околните.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети тест, пръстен

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати