Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Изберете си рисунка и вижте какво ви очаква в близко бъдеще

Хороскоп

Изберете си рисунка и вижте какво ви очаква в близко бъдеще

Изберете си рисунка и вижте какво ви очаква в близко бъдеще - Tribune.bg

1. Eithwaz (Промени) - посочва стресов и неприятен период, който може да предстои. Използвайте разумно времето си и без значение колко лошо изглеждат нещата, резултатът, който показва вашата руна е положителен. Предстоят промени. Те могат да са планирани или неочаквани, но са добри. Внимателно се отнасяте към своите планове като майка, която пази своите деца. Старайте се да бъдете максимално позитивни!

2. Gebo (Дар) показва, че отношенията ви с хората са жизненоважни в този период. Получавате дар от Бога. Може да означава встъпване в брак, успешен проект или подписване на дългосрочен договор. Трябва да се вслушате в интуицията си. Може да получите подарък или приятна изненада в скоро време. Настъпва време на хармония.

3. Thurisaz - ако сте избрали тази руна, означава, че имате небесна защита и късмет. Възможно е да получите неочакван подарък от съдбата. Съдбата ще ви постави в точното време на точното място. Вероятно ще срещнете точните хора. Но също така ви посочва необходимостта да се грижите за себе си отвън и отвътре и да сте нащрек и след като преодолеете сегашните борби (или неприятности), ви очаква период на личностно израстване и благополучие. Възползвайте се от щастието, което носи тази руна!

4. Lagus ви дава усещане, че преживявате бури и затруднения в живота. Всички бури отминават! Всички проблеми трябва да се решават един след друг като използвате своите знания и интуиция. Във всяка сложна ситуация ще постигате успех. Срещайте се с интересни хора, разширявайте своя кръгозор, трупайте житейски опит и го използвайте правилно. Намерете убежище, в което можете да се отпуснете и да се съсредоточите върху това, което искате да бъдете и какво искате да направите!

 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети избор, бъдеще

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети