Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Изберете своя еделвайс на късмета (ТЕСТ)

Хороскоп

Изберете своя еделвайс на късмета (ТЕСТ)

1.Небето отваря щедрите си ръце и излива изобилие върху вас! На път е неочакван подарък. Приемете го с благодарност и знайте, че ще имате възможност да върнете щедростта, като давате на другите в бъдеще. Подаръкът ви може да дойде под формата на внезапно щастие или сбъдване на мечта (например къща, нова бизнес възможност или някакъв друг подарък, който да ви помогне да продължите напред). Когато този подарък пристигне, осъзнайте го и го платете, като го дадете на други под формата на красиви думи или красиви дела.

2.Нещо ново се готви за сърцето ви. Може да е нова връзка или изживяване, но скоро нещо хубаво ще дойде при вас. Или може би сегашната връзка преживява събуждане и рестарт. Вашият еделвайс обявява началото на силни емоционални преживявания, такива, които ще ви изненадат (без значение на колко години сте!). Вашият еделвайс казва, че предстоят приятни емоционални ситуации в живота ви съвсем скоро. 

3.Изпитвате дълбок копнеж за нещо смислено в живота си. В сърцето си знаете, че за вас има нещо повече ‘там напред’, което ви очаква в света. Първата стъпка е да го почувствате, така че поздравления, напредвате! Сега сте готови да го намерите. Тъй като сте израснали емоционално и духовно, това, което е заемало досега вниманието ви, вече е загубило своята привлекателност. Време е да задействате личната си сила и да инициирате важна промяна (ако вече сте го направили, приемете това като чудесно потвърждение, че сте направили правилното нещо). Решението да направите тези промени е ваше, а не това, което ви е поставено от съдбата или случайността.

4.Понякога можете да се чувствате като в капан или че пътят напред е блокиран - но често тези чувства са илюзии. По принцип вие всъщност държите ключа за този „катинар“. Можете да се освободите, като правите различни избори. Изберете свободата. Например, ако не сте доволни от начина, по който някой се отнася с вас, променете начина, по който реагирате на него. Ако сте склонни да страдате в мълчание, проявете повече сила и им кажете как се чувствате и как бихте искали да се отнасят с вас. Не позволявайте на никого (включително собствените ви съмнения) да ви попречи да бъдете щастливи и да бъдете човекът, който искате да бъдете.

5.Вашият еделвайс казва, че е време да прочистите тези неща от живота си, които ви дърпат надолу. Започнете с основите, ако домът ви е разхвърлян - почистете го и дарете стари дрехи, книги и всичко друго, което затрупва личното ви пространство, за благотворителност. Тази фън шуй дейност ще промени силно енергията около вас и ще повлияе положително на вашата мотивация и енергия. Оценете приятелствата си, има ли хора, които ви дърпат надолу? Не се чувствайте виновни за прекъсване на връзката, колкото повече пространство създавате в живота си, толкова повече място оставяте за свежи ситуации в живота си.

6.Търсете и ще намерите. Скоро ще откриете прекрасен наставник, съветник или духовен учител, който да ви помогне да продължите напред в живота. Вашите нужди се променят, ставате все по-малко фокусирани върху материалните неща и ставате по-загрижени за въпроси като „Защо съм тук?“. Вашият еделвайс е с вас, насърчава ви и ви води към правилните хора. Не се изненадвайте, ако копнеете за повече време за себе си, това е началната част на процеса. Имайте смелостта и увереността да пътувате, дори ако това означава, че не знаете на къде ви води пътят.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още