Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Изчистване на аурата

Хороскоп

Изчистване на аурата

Изчистване на аурата - Tribune.bg
Снимка:

Здравето и душевното състояние на всеки човек трябва да бъдат в равновесие и пълна хармония, за да се чувства щастлив и доволен, което често не е така. Всеки ден ние се срещаме с много хора, смесваме своите енергии и аури. Някои от тях са настроени доста негативно, дори агресивно. Нашето фино тяло възприема тези негативни енергии, по аурата ни полепва „психична кал”, което започва да ни се отразява зле на цялостното състояние. Затова често  трябва да предприемаме различни начини за изчистване от чуждите негативни енергии. Ето един от тях:

Медитация „Водопад”

Правете това упражнение всеки ден, за да почистите повърхностното енергийно замърсяване. Застанете прави и се отпуснете. Представете си, че стоите под живописен водопад, а под краката ви тече река, която отива далеч.

Почувствайте водопада, водата, която се стича върху вас и отмива всички отрицателни емоции, разсейващи мисли, чуждите енергии, които сте пренесли върху себе си през деня. Почувствайте потока на водата върху главата, раменете, гърдите и гърба, който се пръска в краката ви и се влива в реката, която отнася психическата кал на далеч.

Правете това упражнение бавно, като обръщате внимание на всяка част от тялото. Когато приключите, ще почувствате усещане за лекота и спокойствие. Можете да си представите "Водопада" по времето, когато си вземате душ.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати