Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Как да бъдем щастливи

Хороскоп

Как да бъдем щастливи

Как да бъдем щастливи - Tribune.bg
Снимка:

Не бъдете копелета

Никога. Никога и за нищо не нагрубявайте хората. Грубите хора са грозни. Този свят не се нуждае от грозни хора. Този свят отчаяно се нуждае от доброта и любов. Така че, ако някой е груб с вас и се държи лошо, пожелайте му любов и му дайте прошка и след това се махнете от него, колкото е възможно по-надалеч.

Вашето спокойствие е много по-важно от желанието да сте прави във всяка ситуация.

И не съдете другите хора. Това също не изглежда най-добрият начин. Първо, нямате никаква представа какво е трябвало да издържат и какви битки имат да водят в момента. Второ, вие самите не сте перфектни.

„Лоши хора няма на света, има само нещастни.” - Михаил Булгаков

Помагайте на другите хора по-често

Този бездомник, застанал на ъгъла, вероятно не би се отказал от чашка горещо кафе или една баничка. Възрастната жена, която срещате всеки ден вероятно има нужда от малко помощ или да ѝ напазарувате. Самотната майка от вашата работа очевидно не би отказала допълнителен почивен ден, за да може да бъде с децата си.

Помагайте на хората с всичко, което можете да направите и когато можете.  Помогнете им и не очаквайте нищо в замяна. Правете добро, защото е правилно, защото на този свят няма достатъчно доброта и любов ... И не защото искате нещо в замяна или се надявате, че някой ще го хареса.

Не забравяйте, че светът може да се промени от вашите действия, а не мисли или мнения.

Запомнете - имате само един живот. Това не е репетиция, по време на която можете да разберете какво правите погрешно и след това да го поправите. Съдбата няма да ви даде втори шанс.

Затова опитайте да следвате тези съвети и ще видите как това ще промени живота ви. Вижте как вашият свят и светът около вас са изпълнени с любов, спокойствие и радост.

Слушайте гласа на сърцето си по-често

Сърцето ви е мъдро. То знае много, много.  Когато следвате призива на сърцето, захранвате пламъка на вашата душа. Хвърлете дърва за огрев в него. Раздухайте огъня. Следвайте го.

Правете това, което ви прави щастливи

Винаги. Вашето щастие е далеч по-важно от всичко друго в целия безкраен свят. Ако вашата работа, отношения, град ... каквото и да е там ви носи само нещастие, направете всичко възможно, за да намерите щастие във всичко това, а ако е невъзможно ... е, време е да продължите напред. Никога не оставайте в ситуации и с хора, които ви правят нещастни. Никога.

В противен случай какъв е смисълът на нашия живот? Не мислите, че сме дошли на този свят, за да бъдем нещастни нали?

Уейн Дайър

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати