Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Как да изберем подходящо време за важен разговор

Хороскоп

Как да изберем подходящо време за важен разговор

Снимка:

В последно време нараства силно интересът към астрологията и значително се повиши нивото на хората, които имат прилични знания в тази област. Мнозина са на ясно с аспектите, транзитите на планетите, тяхната ретроградност, какво не трябва да се прави по време на празния курс на Луната. За тях е следващата информация от областта на елективната астрология.

Как да изберем подходящо време за важен разговор.

Ако ви предстои сериозен разговор, изберете ден, в който транзитният Меркурий не образува напрегнати аспекти към точките от наталната карта. Изберете време, когато наталният Меркурий няма напрегнати аспекти от транзитните планети, особено от Слънцето (ще бъде трудно да се изразят мисли, в определеното време разговорът може изобщо да не се проведе) и Марс (спокойната дискусия може плавно да премине в труден и ненужен спор).

Като цяло е нежелателно да започвате сериозни разговори, когато наталният Меркурий е поразен от транзитен Юпитер или Сатурн – този, които говори няма да бъде взет на сериозно, няма да бъде чут, ще остане неразбран или напълно ще се забрави за разговора. Важно е да се вземат предвид управителите на събеседника, както и темите за разговор.

Ако възнамерявате да говорите за пари или чувства - проверете аспектите на наталната Венера.

Предстоящ разговор за работата - проверете за аспектите на Юпитер.

Ако трябва да говорите с роднини, колеги, съседи по важни въпроси - разглеждаме аспектите на Меркурий.

С шеф, учител, държавен служител, данъчен инспектор - Юпитер.

С приятел - на Уран и Меркурий. С майка, съпруга, по-възрастна жена - Луната. С баща, дете, съпруг - Слънцето. Ако събеседникът е възрастен човек - погледнете аспектите на Сатурн.

Ако ще трябва да говорите с няколко души наведнъж (с комисия, с трудовия колектив) - погледнете за аспектите на Плутон и Хирон.

Ако предстои разговор между враждуващите страни, искате да се постигне консенсус, да се постигнат условия, приемливи и за двете страни, тогава обърнете внимание на аспектите на наталния Хирон.

Проверете дали транзитните планети, контролиращи вашия разговор, не придават напрегнати аспекти на важни точки от наталната карта. Както можете да видите, логиката на планирането на времето е проста: по време на хармонични транзити всяко, дори и най-неприятното нещо, преминава бързо и сравнително безболезнено. Хармоничните транзити ни дават подкрепа и защита. Напрегнатите транзити поставят препятствия, отнемат ентусиазма, изискват допълнителни усилия, напрежение и внимание.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още