Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Как да изчислите вашата лична година

Хороскоп

Как да изчислите вашата лична година

Снимка:

За да изчислите личната си година, трябва да съберете числата на деня, месеца и годината на последния си рожден ден. Сборът се привежда до едноцифрено число. Личната година важи от рожден ден до рожден ден.

Ако последният ви рожден ден е бил през ноември 2021 г., изчислението ще бъде следното:

Например: 25.11.2021 г.: 2 + 5 + 1 + 1 + 2 + 0 + 2 + 1 = 14=1 + 4 = 5

Това означава, че вашата лична година през 2022 година до рожденият ви ден ще бъде 5. 

1 - Годината на нови начала. Това може да означава нова работа, промяна в кариерата, преместване, нова връзка, започване или научаване на нещо ново. Освободете се от ограниченията си и направете крачка напред, защото тази година е ваш ред да бъдете лидер, а не да следвате тълпата.

Приемете своята индивидуалност, защото това е подходящият момент да поставите себе си на първо място и да работите върху личностното си развитие. Разбира се, без егоизъм. 

2 - Това е годината на мир, любов, хармония и сътрудничество. Бъдете по-толерантни и възприемчиви към другите хора. Това е идеалният момент да започнете нова връзка или да подобрите съществуващата.

Ако е възможно, избягвайте да правите големи промени през втората си лична година. Също така е добра година за учене, усвояване на умения, професия и духовно развитие, сега е моментът за редовна медитация. През тази година може да забележите, че имате повишена чувствителност. Една от основните задачи е да постигнете равновесие във всички области на живота. Не пренебрегвайте семейството си заради работата.   

3 - Ще почувствате прилив на енергия. Използвайте момента, не губете дадената ви сила. Тя ще ви помогне да реализирате най-смелите си идеи и начинания. На мнозина ще донесе професионален растеж, слава и финансов просперитет. Ще получите много възможности за себеизразяване и реализиране на своя потенциал.

За вас е време да се веселите, да се забавлявате. Вашата преценка и интелигентност ще се увеличат. Приемете всичко, което ще ви стимулира ментално, като изучаването на нов език, умствената стимулация ще накара сърцето ви да запее. Отличен период за пътуване, кореспонденция, общуване и себеизразяване, щастие и радост. 

4 -  Тази година може да изглежда трудна, тъй като това е годината на заземяване, значи е време да се заемете с работата. Това е година, която изисква много организация, дисциплина и фокусиране. Ще се наложи да работите усилено, забравяйки за всичко на света и отказвайки се от други радости от живота. Всичко ще постигате с голям труд. Бъдете търпеливи, настойчиви и не се отказвайте. Колкото повече влагате, толкова по-богат и по-изобилен ще бъде резултатът. 

Дойде времето за планиране и изпълнение на плана, за изграждане на основата и работа по нея. Всичко, свързано с финанси и договори, проверявайте по три пъти и след това прочетете внимателно отново дребния шрифт.  

5 - Това е година, пълна с енергия, може да бъде пълна с неочаквани промени - добър период за пътуване и нови приключения. Вашата енергия може да се разсее малко. По този начин наличието на цели ще ви помогне да останете организирани и гъвкави при всякакви обстоятелства. 

Всичко може да се случи тази година, така че не зацикляйте само върху едно нещо. След цялата работа, която сте свършили през изминалата година, е време да се отпуснете и да се забавлявате, но без да изпускате нищо от поглед. Това ще бъде прекрасна година за установяване на връзки, комуникация и нови запознанства. Броят на познатите и приятелите ви ще се увеличи, което изисква повече предпазливост. Не всички са честни и достойни. 

6 - Този период е посветен на любовта, дома, семейството, творчеството и отговорността – към себе си и другите. Ще трябва да намерите баланс, който работи за вас лично. Идеалният период за нова романтична връзка, създаване на семейство, планиране и раждане на деца.

Взаимоотношенията укрепват или се разпадат под тази енергия. Идващата година е чудесна възможност да решите всички проблеми от личен характер и да направите връзката си по-дълбока, искрена и топла. Годината може да донесе щастие, любов, творчество и финансов успех. 

7 - Това е година на самоанализ, време на личностно и духовно израстване, размисъл и въпроси за всичко в живота ви. Това е чудесно време да учите, преподавате или специализирате, да се съсредоточите върху себе си.

В 7-ма лична година трябва да се избягват всякакви важни решения. Може да не се чувствате толкова общителни (отношенията няма да са толкова лесни), важно е да отделите време за себе си, да помислите и да презаредите вътрешните си батерии. Неочаквани ситуации и проблеми ще възникват там, където не са очаквани, но шанс винаги има.   

8 - Лична година 8 е изпълнена с много нови възможности с фокус върху финанси, бизнес или кариера. През годината ще почувствате вътрешна сила и решителност и ще утвърдите своя авторитет. Това е годината на най-големите постижения в материално отношение и финансово благополучие. Не пропускайте никакви възможности за допълнителен доход. 

Сега трябва да вземате решения, да купувате или продавате недвижим имот, да преговаряте или да заемате лидерски позиции. 8 се управлява от закона за причината и следствието, ще пожънете това, което сте посяли през последните 8 години. 

9 - Това е годината на завършване, отървете се от всичко, което не работи и се пригответе за нов 9-годишен цикъл, който ще започне със следващата лична година. Организирайте финансите си, свържете двата края, почистете гардероба си, отървете се от излишния боклук. Интимните отношения, които не ви носят полза и водят до промяна, също трябва да бъдат преразгледани. Нови проекти не трябва да се планират или започват. 

Това е и период за работа върху своите артистични и творчески способности, добро време да пътувате и да помагате на хората, да изучавате своята хуманна страна.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема