Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Как да планирате утрешния ден?

Хороскоп

Как да планирате утрешния ден?

Как да планирате утрешния ден? - Tribune.bg
Снимка:

На 1 март се пада осемнадесети лунен ден до 20:54 часа. Този ден е доста подходящ за релакс. Ще бъде добре, ако днес успеете да се отървете от всичко, да не отидете на работа, да се откачите от суматохата и проблемите и да прекарате времето така, както искате. Всяка почивка е добра, но не и да лежите на дивана. Почивката трябва да е активна. Опитайте се да бъдете максимално активни и ангажирани, измислете интересни дейности за себе си. Около вас трябва да са само близки хора и приятели, избягвайте непознатите.

Ще бъде добре да отделите колкото се може повече време на физическа активност. Може да се отправите към фитнеса или просто да направите малка тренировка у дома сутринта. Това ще ви даде много добър прилив на енергия за целия ден, ще успокои мислите ви и ще подреди емоциите и чувствата ви в ред. Днес е идеалното време за спокойни физически упражнения, медитация и разтягане. Не се препоръчва да се занимавате с вдигане на тежести и да увеличавате натоварването на тялото.

На този ден можете да посветите време на малки домакински задължения. Не бива да започвате нищо глобално и сложно, например ремонти, които могат да отнемат много време, да пренареждате мебели, да боядисвате стени или да купувате домакински уреди в къщата.  Домакинските задължения не трябва да бъдат основната цел, а просто възможност за разсейване от умствената работа. Мислете за всичко това като за активна почивка. Няма значение дали ще бъде леко почистване в стаите, подреждане на нещата, градинарство или кухненска работа. Всяка проста физическа активност може да ви помогне да освободите емоционалния стрес, да подредите и успокоите мислите си. Не ангажирайте членовете на семейството си да помагат. Това не е най-добрият ден за работа в екип.  

Днес е неприемливо време за спорове, кавги и разправии. В този ден можем да бъдем много необуздани, нетолерантни към хората. Ще ни бъде изключително трудно да сдържаме емоциите си. Следователно, ако в такъв нестабилен ден се поддадем на провокации от други, реагираме бурно на техните думи и действия, нищо добро няма да се получи. Всяка проява на негативни чувства днес създава лавинен ефект: колкото по-необуздани сме, толкова повече агресия ще получим в нашата посока от хората около нас. Това може да доведе до най-негативните последици: от насилствени кавги до пълно скъсване на отношенията с човек. Бъдете особено внимателни по време на работа, помислете какво казвате на колеги, партньори, шефове. Всяка проява на емоции в разговори с тях е крайно нежелана днес!

Опитайте се да се въздържате от секс в този ден. Това може да не се отрази много добре на емоционалното ви състояние, вие и вашият партньор ще бъдете на различни вълни, ще ви бъде трудно да разберете желанията на другия. Небрежният секс или с непроверен партньор е неприемлив днес.

Ако не можете напълно да се въздържате от интимност, тогава не забравяйте, че сексът трябва да бъде спокоен, бавен. В никакъв случай не експериментирайте на нови места за правене на любов и се опитайте да изберете стандартните позиции за вашата двойка. Нека любовната игра бъде по-продължителна от обикновено. Вие и вашият партньор ще се радвате повече на нежното докосване и масаж, отколкото от самия полов акт.

Внимавайте с мислите и действията, тъй като на 18-ия лунен ден пространството е много чувствително към всички енергийни послания. Мислете за положителни неща и се опитайте да поддържате позитивно мислене през целия ден, за да избегнете привличането на негативни енергии към вас.

Честита Баба Марта! Бъдете румени и засмени, от любов окрилени!                                                                                                                                                                                         


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати