Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Как да получите ясновидство с помощта на водата?

Хороскоп

Как да получите ясновидство с помощта на водата?

Как да получите ясновидство с помощта на водата? - Tribune.bg
Снимка:

Много добър, реалистичен и прост метод за откриване пътя на ясновидството с помощта на вода. Приготвяйки си чиста вода по определен начин, можете да получите отговори на вашите въпроси, като отделите само 10 минути, за да гледате внимателно.

Използвайки този метод, можете точно да определите и видите ситуациите, които пораждат въпроса ви. Този метод е бил използван в древни времена, така получавали предсказания и разобличавали предателство, измяна и кражби.

Как да подготвите вода за получаване на прогнози?

За да използвате този метод, трябва да подготвите вода предварително. Това се прави по следния начин:

Вземете пречистена, филтрирана или още по-добре разтопена вода. Изсипете я в чист и неизползван буркан. Поставете някакъв сребърен предмет на дъното на съда, това може да бъде пръстен или кръст.

Мислено се обърнете към водата с молба да ви даде правдиви предсказания за бъдещето, да намерите търсените отговори и да ви покаже каквото искате.

След това оставете буркана с водата на чисто, но тъмно място за един ден.

Когато денят отмине, среброто трябва да се извади от водата и да се излее водата в дълбока бяла купа. Блюдото (купата) трябва да е напълно ново и също да не е използвано.

Как да ясновидствате чрез водата?

Седнете удобно и поставете съда с вода директно пред себе си. След това трябва да започнете да гледате дълбоко във водата.

При този метод трябва да фокусирате очите си не върху повърхността на водата и не върху дъното на съда, а директно между тях, в средата, сякаш вътре във водата. Погледът трябва да бъде фиксиран, да не мигате и да не се разсейвате. Така гледате 10-15 минути.

По време на съзерцанието на водата трябва да мислите за вашия въпрос, на който искате да получите отговор. След известно време във водата ще започнете да виждате мъгла, петна и замъглени очертания. Това показва, че виденията вече започват.

Затаете дъх и без да мигате продължавайте да гледате и скоро ясно ще видите отговора на въпроса си, сякаш го виждате на екрана на монитора.

Да не мигате е доста трудна задача, но с практиката ще се научите по-добре. Мигането прекъсва „виждането”. Ако искате да мигнете, има добър начин, просто трябва да присвиете очи, за да смажете лигавицата на окото, след което отново да отворите широко очите си.


Коментари (1)

Ирина Панева Ще се разведем ли с мъжа ми
30.09.2019 12:51 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати