Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Как да се освободите от минали връзки

Хороскоп

Как да се освободите от минали връзки

Снимка:

На мнозина се случва спомените от минали връзки да им пречат да се наслаждават на живота или на новата си връзка. Да успеете да отхвърлите товара на миналото и да се отървете от минали връзки ще ви изпълни със сила, ще върне радостта от живота. Настоящата ви връзка ще се засили, а ако сте сами - ще имате шанс да привлечете достоен партньор. Може би следните препоръки и съвети ще ви помогнат.

Изчистване от болезнени спомени с помощта на силите на природата

4-те природни стихии ще ви помогнат да се изчистите от болезнени спомени.

Земя - В топло време събуйте обувките си и ходете боси в тревата. Вървете бавно, мислено си представяйте как земята извлича от вас всички ненужни мисли. Почувствайте как лошата енергия ви напуска през краката.

Вода - Докато се къпете под душа или плувате в някой водоем, представете си как водата отмива от вас всички обиди и депресиращи спомени от миналото. Всичко това ви напуска с водата и никога няма да се върне. Почувствайте своята чистота, свобода, лекота.

Огън - Гледайки пламъка на свещ или огън, представете си как връзките ви с миналото като тънки нишки светват и изчезват точно пред очите ви. Вие сте свободни от тях. Слънчевите бани също са полезни - представете си как слънцето със своята топлина и светлина прочиства тялото и душата ви.

Въздух - При хубаво време, докато стоите на вятъра, представете си, как вятърът отнема спомените ви от минали връзки и ги отнася завинаги от вас. Оставете въздуха да ви пречисти и след това да ви изпълни с нова творческа енергия. Чувствайте се освежени и обновени.

Енергийно изчистване чрез мантра

Често използвайте мощната мантра: „ОМ МАНИ ПАДМЕ ХУМ“. Тя ще ви избави от негативното и ще ви изпълни с благост и енергията на доброто.

Пуснете гнева от себе си чрез писмо на недоволството

Какво точно ви изяжда от вътре от товара от миналите връзки? Неизказани мисли, неизживени емоции. Гневът, задържан вътре, е много вреден както за психическото, така и за физическото здраве. Необходимо е да го изхвърлите, но го направете в правилната форма, за да се освободите от плен на минали връзки. За това има специална практика - Писмо на недоволството. Това също така хармонизира 7-ми дом в хороскопа - къщата на партньорството и води до лично щастие. Така че, ще ви трябват лист и химикалка. Трябва да напишете писмо на човек, спомените за когото не ви позволяват да живеете спокойно и да му кажете всичко, което е натрупано във вас.

Напишете писмото си по следния начин: „Уважаеми (име)! Ядосан/а съм на теб за…. Обидих се, че…. Боли ме, когато ... Тъжно ми е, че ... Съжалявам, че ... Благодаря ти за…. Прости ми за ... Прощавам ти за ... Пускам те завинаги.“

Може да ви обземат емоции, докато пишете. Дишайте дълбоко, ако ви се плаче, плачете. Писането на писмо може да отнеме часове. Когато приключите, усетете спокойствието и приятната празнота вътре в себе си. Време е да я запълните! Поглезете се с нещо приятно - включете любимата си музика, хапнете лакомство, организирайте си СПА процедури, излезте на разходка - каквото и да е, стига да ви вдъхновява и развеселява. Почувствайте, че сега сте станали по-цялостен, хармоничен човек.

Писмото, разбира се няма да го изпратите на човека, на когото сте го написали. След като го напишете, можете спокойно да го изгорите и да разхвърлите пепелта от високо или под течаща вода. Неговата терапевтична цел е просто да извадите на повърхността потиснатите емоции и гняв, не реално да го изпратите. Затова вътре може всичко да напишете, всичко да си изкажете.                   


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още