Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Как да узнаете бъдещето си?

Хороскоп

Как да узнаете бъдещето си?

Снимка:

Затворете очи и се опитайте да се отпуснете. После разгледайте изображенията на зайчетата. Изберете едно от тях без колебание. Много е важно изборът ви да е интуитивен. Няма нужда логично да разсъждавате! Просто слушайте вътрешния си глас.

1. Зайче с морков  – Близкото бъдеще ви обещава богатство. Не е задължително да е нещо материално. Може би ще намерите нови добри приятели или ще придобиете важни знания. Главното е да не се поддавате на безпокойството, което може да ви посети скоро. Затова е много важно да не се поддавате на подобни чувства и да действате!

2. Замислено зайче - Най-вероятно ви чакат промени в работната сфера. Ще можете да реализирате някои планове и идеи, които дълго време сте подхранвали в главата си. Много е важно да не се разсейвате и отклонявате от целта си. Роднини или приятели може да ви объркат. Вашата задача е да не се поддавате на техните уговорки, а уверено да вървите към собствената си цел!

3. Изненадано зайче - Много важни промени ще навлязат скоро в живота ви и трябва да сте добре подготвени за тях. Това могат да бъдат както добри промени, така и не много добри. Невъзможно е да ги предвидите и да се подготвите. Важен съвет ви изпраща съдбата - да мислите позитивно. Само по този начин можете да привлечете късмета на ваша страна!

4. Зайче с цветя  – Скоро ще бъдете завладени от енергия. Чувството за убеденост в правилните действия ще ви тласне напред. Просто бъдете внимателни и се опитайте да обърнете внимание на детайлите. Рецептата за вашия успех е, да бъдете на висота. Освен това можете да подобрите отношения с тези хора, с които сте имали разногласия. Само ще ви е от полза!

Когато човек знае какво е подготвила съдбата за него, той ще може да се подготви предварително. В крайна сметка това е чудесна възможност да подобрите позицията си в живота! Висшите сили възнаграждават усърдните хора!  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив