Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Как да засилите растежа на миглите си

Хороскоп

Как да засилите растежа на миглите си

Как да засилите растежа на миглите си - Tribune.bg
Снимка:

Очите се считат за една от най-съблазнителните части на лицето, особено ако са придружени от гъсти мигли, които придават загадъчен вид. Въпреки това едва ли има жена, която е доволна от вида на миглите си.

Почти всяка жена би искала да има по-дълги и гъсти мигли, за да не губи време всяка сутрин да нанася спирала. За мнозина дори спиралите не дават желания ефект, защото миглите им са редки и къси. През последните години се появиха множество процедури за удължаване и повдигане на мигли, но те трябва да се приемат с резерв, особено ако имате чувствителни очи, склонни към алергии.

Ако искате да стимулирате растежа на миглите си и да ги направите по-плътни, можете сами да си направите подхранващ гел. Ето какво ще е необходимо:

- чист гел от алое вера

-1 ампула витамин Е

- рициново масло

Приготвяне: Изсипете гела от алое вера, ампулата с витамини и няколко капки рициново масло в стерилен буркан. Всичко се разбърква добре и се съхранява в хладилник. Измийте старата четка от спирала добре и я подсушете, след което с нея нанасяйте гела върху миглите всяка вечер преди лягане. Ако имате чувствителни очи, внимавайте съдържанието на гела да не попадне в очите ви, а го нанесяйте само по горния ръб на миглите. При поява на дразнене незабавно спрете употребата и се консултирайте с лекар!

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети