Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Как правилно да поискате от Вселената изпълнението на желанията

Хороскоп

Как правилно да поискате от Вселената изпълнението на желанията

Снимка:

Ако искате заветните ви мечти да се сбъднат, трябва правилно да поискате от Вселената. Следвайте тези прости насоки и скоро ще можете да сбъднете мечтата си.

Мечтата мотивира човек да предприеме определени действия и постъпки. Но понякога отнема много време, за да се изпълни едно желание, а някои от тях изобщо остават неизпълнени. Действително ли изпълнението на желанията наистина зависи само от човек или мечтите ни се сбъдват по волята на Вселената?

Вече е доказано, че в този случай много зависи от енергийното послание, което влагате в желанието си. Въпреки факта, че на хората им е трудно да разберат какво точно е Вселената, те се обръщат към нея и искат помощ за изпълнение на желанията си. Обикновено човек прави това няколко пъти годишно. Например, ние си пожелаваме за рожден ден, по новолуние, Нова година, молим за помощ в трудни ситуации. Във всеки от тези случаи ние молим Вселената да изпълни това, от което наистина се нуждаем, и се надяваме, че молбата ни няма да остане без отговор.

Когато си пожелавате желание, се придържайте към прости правила и тогава Вселената ще бъде благосклонна към вас.

На първо място, трябва да се настроите на положително настроение. Отрицателните чувства и емоции ще ви отклонят от целта, а самата Вселена не е склонна да общува с негативни хора. Преди да изразите желанието си, трябва да се отпуснете или да правите това, което обичате, за да ви помогне да избягате от притесненията. Така ще ви бъде по-лесно да се концентрирате върху целта си и най-важното - да я предадете на Вселената.

Необходимо е ясно да формулирате желанието си и да избягвате частицата "не". Например, ако искате да се увеличат доходите ви, не е нужно да казвате: „Искам много пари“. В този случай вашата заявка е неразбираема за Вселената, поради което е необходимо да добавите подробности. Посочете колко искате да получите и кога планирате да го постигнете: "Искам да спечеля (желаната сума) до декември тази година." Не е гаранция, че Вселената ще откликне на вашия призив точно в определения ден и час, но желанието ви ще се сбъдне много по-бързо.

Добавете повече емоция към желанието си. Например, ако искате да пътувате до друга държава, разкажете как бихте се почувствали, ако имате желания билет в ръцете си точно сега. Не се страхувайте от ярките положителни думи: тяхната положителна енергия ще засили желанието ви и мечтата ви ще се сбъдне по-бързо.

В края на желанието не забравяйте да добавите фраза или дума-талисман, която ще допринесе за неговото изпълнение. Можете просто да кажете думата „вярвам“ или да кажете: „Вярвам, че желанието ми ще се сбъдне и животът ми ще се промени към по-добро“. И двата варианта ще бъдат правилни.

Вселената ще остане безразлична към вашите думи, ако не й вярвате. Следователно най-важното нещо в изпълнението на едно желание е вярата от ваша страна. Ако в момента се съмнявате, че мечтата ви е предопределена да се сбъдне, по-добре е да си пожелаете желанието по-късно.

Не трябва постоянно да мислите за мечтата си и още повече да разказвате на други хора за нея. Кажете желанието, след това се отпуснете и го поверете на Вселената. Но не забравяйте за него. Понякога Вселената изпраща знаци, благодарение на които можете бързо да получите това, от което се нуждаете. Вашата работа е да внимавате за тези подсказвания.

Не е нужно да чакате това, което искате да се появи изведнъж в живота ви. Вярвайте в мечтата си и че Вселената ще помогне, но не забравяйте за действията от ваша страна. Ако мечтата ви е да преследвате кариера, продължете да работите усилено. Ако не правите нищо, Вселената няма да ви помогне. Или както е казал народа: „Помогни си сам, за да ти помогне и Бог!“.  

 

 


Топ новини

виж още

Актуална тема