Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Как различните видове животни влияят на енергията на дома

Хороскоп

Как различните видове животни влияят на енергията на дома

Как различните видове животни влияят на енергията на дома - Tribune.bg
Снимка:

Собствениците на домашни любимци, дори и екзотични, много по-рядко се разболяват и по-лесно преодоляват несгодите

Ци енергията е положителна енергия, която носи добро, радост и здраве.

Напротив, енергията Ша е отрицателна енергия, тя носи зло, неприятности и болести на човек.

Животните са способни да влияят на тези две енергии. Ето защо е важно да знаете какви домашни любимци да отглеждате, че да носят късмет в къщата и да допринасят за положителна енергия.

Присъствието на любимо животно в дома повишава жизнеността. Животните от гледна точка на Фън Шуй внасят активна ян енергия в помещенията и живота на собствениците, въпреки че различните животни оказват различно влияние върху енергийното поле у дома.

Причината за лошата енергия в къщата е отсъствието на животни. Присъствието на домашен любимец в къщата ще направи вашия дом оживен, дори и във ваше отсъствие. Следователно положителната енергия ще присъства постоянно в къщата.

Препарирани животни и птици, кожи на убити животни внасят негативна енергия в дома. Това е мъртва материя и образува лоша енергия, поради което те не трябва да бъдат държани в дома. Вземете си живи домашни любимци.

Собствениците на домашни любимци, дори и екзотични, много по-рядко се разболяват и по-лесно преодоляват несгодите. Животните спасяват хората от меланхолия и самота и често те са тези, които са до нас в трудни моменти от живота.

Кучета

Кучето ще служи със своята безкористна преданост към собственика си и с кураж и смелост ще защитава къщата, ще попълва запасите от добра положителна енергия. Кучетата имат способността да увеличават количеството положителна енергия в къщата. Но само добродушни и неагресивни кучета имат тази способност. Кучетата със зъл темперамент не могат да окажат благоприятен ефект върху аурата на къщата. Положителната енергия е чужда на такива кучета.

Кучетата сами определят местата в дома, където обичат да прекарват по-голямата част от времето си. Това обикновено са места, където се натрупва енергия Ци. За разлика от котките, кучетата се страхуват от енергията Ша. Когато се сблъска с негативна енергия, кучето започва да се държи неспокойно, да вие и квичи.

Кучето за разлика от котката не премахва отрицателната енергия, но са вечни акумулатори, те са в състояние да отдават положителна енергия, без да усещат дискомфорт.

Котки

Котката безпогрешно определя мястото на натрупване на отрицателна енергия и обича да спи на такова място. Готова е да поеме тази енергия върху себе си, но това не представлява опасност за нея. В крайна сметка това животно има способността да преработва енергията Ша в енергия Ци.

Котката е независимо животно и сама избира мястото си в дома. Често се случва животното непрекъснато да се мести от едно място на друго. Това се дължи на факта, че потоците от положителна Ци енергия също се движат.

Ако имате котка у дома, тя идва на помощ, когато се почувствате зле, премахва отрицателната енергия и възстановява способността на тялото ви да работи пълноценно.

Костенурки

Костенурката символизира мъдростта. Това животно привлича финансово благополучие в къщата и способства семейната хармония. Също може да допринесе за успешна кариера на стопанина си. В крайна сметка се смята, че присъствието на мъдра костенурка в къщата ви кара да се развивате психически.

Аквариумът с костенурка трябва да бъде разположен в северната част на апартамента, до перваза на прозореца, заобиколен от стайни растения. Под аквариума с костенурка трябва да се постави монета, това ще донесе материална стабилност на къщата.

Рибки в аквариум

Рибите се счита, че изпълняват желания. Тяхната енергия привлича финансово благополучие, те също са защитници от негативни влияния. Рибите символизират плодородието, раждането, полезно е да ги отглеждат съпружески двойки, които планират да имат потомство.

По-добре е да са нечетен брой риби в аквариума, това привлича късмета в къщата в по-голяма степен. Една или повече риби трябва да са черни, те имат свойството да защитават от лоши очи. Аквариумът с риби не трябва да се поставя в стая без прозорци (например в коридор). Това може да отложи късмета.

Рибите оказват различно влияние върху енергията и много зависи от това в кой сектор на дома ще се намира аквариумът. Необходимо е да се постави в сектор, който съответства на енергията на водния елемент. Това е север, изток или югоизток. Ако аквариумът се намира в северния сектор на къщата, тогава той ще донесе успех в кариера, местоположението в източния сектор ще допринесе за раждането и възпитанието на децата. А в югоизточната част на жилището ще привлече паричен късмет.

Птици

Птицата е добър знак за дома. Птиците са генератори на информационни и енергийни потоци. Основната им функция е да активират мозъчните процеси, да стимулират креативността и да удовлетворяват естетическите нужди. Смята се, че птиците не позволяват на стопаните си да се оттеглят в себе си и затова предотвратяват състояния на депресия, меланхолия и апатия.

Препоръчва се да държите птиците там, където не бихте ги чували да пеят и цвърчат, докато почивате или спите. Ако поставите клетка с птица в спалнята, енергията на този домашен любимец ще има отрицателен ефект върху вас: ще станете суетливи, неспокойни, приказливи, а освен това ще бъдете изпълнени с прекомерна гордост ... Най-доброто място за птиците са дневната и кухнята. Добре е да се държат до прозореца.

Гризачи

Домашните гризачи, които традиционно се държат в къщата - това са зайци, хамстери, морски свинчета, декоративни плъхове, а напоследък стана модерно да се държи катеричка.

Да имате гризачи като домашни любимци се препоръчва на несигурните хора – смята се, че гризачите допринасят за повишаване на самочувствието на техните собственици. Тяхната биоенергия намалява тревожността и агресията.

Тези животни символизират икономичност, пестеливост. Те способстват за водене на домакинството, за успех в домашните дела.

Интересно е, че почти всяко домашно животно, дори канарчета или гущери, създава много силен щит около своя собственик. Това е един вид фина симбиоза, при която човек осигурява безопасността и благополучието на своя домашен любимец, а той от своя страна следи за благосъстоянието и безопасността на своя стопанин. В този случай човекът се грижи за физическия план, а животното - за астралния, менталния или дори каузалния. Всъщност именно поради човешката потребност от фина защита, се заражда идеята за домашен приятел от животинския свят.                      


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (9)

Мария Иванова Дали да не си сложа вкъщи снимка на два красиви пауна, любимите ми птици? Ама няма да си взема заек, защото не е гризач.
10.08.2020 18:00 / Отговор
Borisov Против комари пръскат а кога ще пръскат против астролози социолози политически коментатори ясновидци че ни налазиха гадините няма отърване
11.08.2020 11:39 / Отговор
Пенчо Пенчев Два красиви пауна? Че те са мъжки! Слагайте само ако сте обратна.
17.08.2020 14:38 / Отговор
incance shoham two at protect using adults tadalafil cialis from india They have also been implicated in inhibiting the IgE mediated responses and in the attenuation of the allergic response by inhibiting the NF kB pathway 195
25.03.2023 04:04 / Отговор
plhQWEGR Minimum Order Quantity 200 Vial Manufacturer Arrier Biotech Pvt Ltd Usage Application Commercial Hospital Nursing homes Composition Triamcinolone 40mg in 1ml Injection Medicine Type Allopathic Also Gives PCD Pharma Franchise Product Type Finished Product Form Injection Grade A Country of Origin Made in India propecia hk
17.02.2024 14:08 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати