Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Как реагирате на изненади – тест

Хороскоп

Как реагирате на изненади – тест

Как реагирате на изненади – тест - Tribune.bg
Снимка:

Понякога всичко върви добре: автобусът пристига навреме, шефът заминава в командировка, получавате бонус и всеки нов успех е приятна изненада. Нещата обаче се случват и по различен начин: на чорапа ви става дупка, на костюма има забележимо петно, освен всичко друго, кранът в кухнята капе. И това също са изненади, но водят до съвсем друго настроение.

Изберете една опция от теста долу и вижте как сте склонни да реагирате на определени изненади. 

Влизате в сладкарницата и си купувате поничка с крем. Но когато започнете да я ядете, откривате, че липсва една съществена съставка – кремът или конфитюрът вътре. Как ще постъпите?

Вариант 1 – Връщате се обратно в сладкарницата и рекламирате поничката, като искате нова в замяна.

Вариант 2-  Казвате си: "Случват се и такива неща" и си изяждате празната поничка.

Вариант 3 – Хапвате си нещо друго.

Вариант 4 - Опитвате се да намажете празната поничка с някакво сладко, за да направите вкуса по-добър. 

Тълкувание:

Да се окаже, че поничката ви е без крем, това е наистина неприятна изненада. Вашите отговори на избрания сценарий показват как реагирате на неочаквани ситуации и ролята, която играете сред приятелите си. 

Ако сте избрали вариант 1 и се връщате да ви сменят поничката

Трудно може да ви изненада нещо, не се паникьосвате, ако се случи нещо неочаквано и на вас може да се разчита в такива моменти. Но вие не сте от типа хора, които поемат командването и ръководят другите. По-скоро сте склонни да подкрепяте лидера с ясни преценки и разумни съвети. 

Ако сте избрали вариант 2 и си казвате „Случва се“ и си изяждате празната поничка

Не позволявате изненадите да ви извадят от равновесие, приемате с примирение всичко, което съдбата ви поднесе. Вашето търпение и гъвкавост ви правят невероятен човек, с който може лесно да се общува и да се разбере. Може да се каже, че сте спойката, която поддържа кръга ви от приятели. Тъй като не вдигате много шум и суетене около себе си, понякога изглежда, че сте останали някъде на заден план. Но това е същото като при въздуха: не ви забелязват, само докато се отдалечите. 

Ако сте избрали вариант 3 и хапвате нещо друго

Бързо вземате решения и действате бързо. Вие сте естественият лидер на всяка група. Веднага заемате мястото си, когато нещата излязат извън контрол и ситуацията изисква някой да поеме отговорност и да определи посоката на действие. Никога не се колебаете по никакъв повод, думата „нерешителност“ не съществува във вашия речник. Излъчвате увереност и авторитет  и когато говорите, другите слушат. 

Ако сте избрали 4 вариант и намазвате поничката с някакво сладко, за да подобрите вкуса

Вашият талант за иновативни решения ви прави безспорен генератор на идеи във вашия приятелски кръг. Всеки има обикновен, практичен начин на мислене, но вие имате способността да мислите нестандартно, което ви позволява да виждате възможности там, където другите виждат проблеми. Но творческите ви инстинкти могат да ви отведат твърде далеч и поради това понякога рискувате да изглеждате малко ексцентрични. В същото време хората се чувстват в безопасност с вас, знаейки, че каквото и да се случи, със сигурност ще измислите нещо интересно.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати