Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Как ретроградната Венера ще се отрази на всеки зодиакален знак

Хороскоп

Как ретроградната Венера ще се отрази на всеки зодиакален знак

Снимка:

Венера, която транзитира в знак Козирог е ретроградна до края на януари през новата година. Как ще се отрази на всеки зодиакален знак, какви въпроси ще повдигне, вижте тук.

Овен – Ретроградният курс на Венера засяга областта, свързана с вашия бизнес и вашите амбиции. Ще трябва да преразгледате взаимоотношенията си с началниците и хората на власт и да предефинирате целите си. Трябва да видите какво точно искате да постигнете в социалната сфера на живота, което ви предлага удовлетворение и удоволствие, а не защото другите ви го налагат.

Телец – По време на ретроградната Венера ще преоценявате въпроси, свързани с обучението или с чужбина и всичко, свързано с вашето духовно развитие. Отношенията ви с учители или хора, които имат ролята на ментор в живота ви по някакъв начин, ще бъдат поставени под микроскопа и вие ще трябва да предефинирате своите възгледи и вярвания. Някои от вас може да обмислят да започнат да учат, други ще започнат да мислят за възможностите, които ще имат в друга държава. Важно е да откриете това, което ви доставя удоволствие и най-вече да откриете кой път е този, който ще ви отведе към изпълнение на желаните цели.

Близнаци -  Ретроградната Венера ще ви постави за решаване финансови въпроси и особено свързаните със заеми, банки, застрахователни проблеми или финанси, управлявани от вашия партньор, да се възползвате да уредите задължения и просрочени задължения. Възможно е да се сблъскате с дилеми относно хода на връзката ви и да се почувствате доста объркани.  Не е изключено да се върне при вас бивша любов, която да породи отново у вас най-дълбоки чувства. Ако доверието във вашите отношения е изпитано, ще видите дали има стабилни основи, за да продължите напред.

Рак - Ретроградната Венера в знака Козирог пряко влияе върху взаимоотношенията ви с другите и ви поставя в процес на преоценка дали получавате удоволствие и удовлетворение, както от любовните отношения, така и от професионалните си сътрудничества. Това не е моментът да се ангажирате и да започнете нещо ново, но можете да видите дали съществуващите ви взаимоотношения имат място за подобрение или трябва да приключат окончателно. Сега може да откриете, че другите имат характеристики, които не ви подхождат, а толкова дълго сте ги пренебрегвали и сте били слепи за тях. Призовани сте да се отървете от поведения, които ви нараняват и да стоите далеч от хора, от които не получавате това, което им давате.

Лъв - С ретроградната Венера ще предефинирате отношенията си с вашите колеги и подчинени и като цяло ще трябва да видите какво не е удовлетворяващо на работното ви място и е нужно да се промени. През това време може да разберете, че ежедневието ви не ви носи удоволствие и трябва да приемете съвсем различен начин на живот. Трябва да помислите дали не претоварвате графика си със задължения. Освен това трябва да обърнете специално внимание на тялото и здравето си и да видите какво можете да направите, за да се чувствате по-добре и по-здрави.

Дева - Ходът на ретроградната Венера ще ви постави в процес да преосмислите любовните си отношения и да видите дали в тях се чувствате добре и можете ли да изразите своите желания. Има вероятност да се върнете към миналото. Ако сте родител преразгледайте отношенията с децата си, за да видите какво трябва да поправите, за да подобрите начина, по който се отнасяте с тях и да прекарате по-приятно време. Освен това от вас се иска да помислите дали се занимавате с дейности, които ви доставят радост и удоволствие, или сте ангажирани единствено по навик или задължение към другите. Ретроградната Венера е добра възможност да потърсите начини да изразите творческите си заложби, но и да се възползвате от тях в своя полза.

Везни - С ретроградната Венера ще преразгледате отношенията си с близките и хората от семейната ви среда. Помислете дали се чувствате сигурни и щастливи в къщи или трябва по някакъв начин да промените условията вътре. Преоценете отношенията с вътрешния си свят и помислете какво ви предлага сигурност и удовлетворение. Важно е да намерите начини да се сближите с близките си. Но още по-важно е да се чувствате добре, спокойни и в мир със себе си. Не е изключено в този период да помислите за възможността да се преместите в ново жилище или да отидете да живеете с някого.

Скорпион - Ретроградната Венера в Козирог ще ви постави в процес на преразглеждане на вашите познати, социалните ви контакти и отношенията с братя и сестри, братовчеди и съседи. Като цяло трябва да преоцените начина, по който общувате и взаимодействате с хората около вас. Помислете дали контактите, които сте създали и хората, които срещате ежедневно, си струват времето и енергията, които отделяте или трябва да прекъснете връзките или да разредите контактите с някои от тях. Възможно е през това време да откриете някои нови духовни интереси и дейности, които ви привличат и ви доставят удоволствие или да се появят нови творчески идеи, които трябва да намерите начин да използвате в своя полза. Може да почувствате нужда да отидете на екскурзия или кратко пътуване, което ще ви освежи.

Стрелец - С ретроградната Венера ще преоцените отношенията си с парите и материалните придобивки и ще търсите нови начини да използвате талантите си. Трябва да помислите за какво харчите парите си и дали сте направили някакви грешни ходове, които са се отразили на бюджета, и какво можете да поправите. Трябва да обърнете голямо внимание на покупките си, тъй като това може да изпразни портфейла ви за нула време. Когато става въпрос за вашите взаимоотношения, трябва да помислите дали получавате радост, удовлетворение и признание от тях, или поведението на другите ви създава несигурност и понижава самочувствието ви.

Козирог - Ретроградната Венера във вашия собствен зодиакален знак ви подтиква да преосмислите целите си и начина, по който претендирате за своите желания. Трябва да преоцените начина, по който се отнасяте към другите, начина, по който се представяте и впечатленията, които създавате, особено при първите запознанства, които правите. През това време може да решите да направите някои промени, както в поведението си, така и във външния си вид, които ще ви освежат и ще ви изразят повече, но не бива да са големи. Не е изключено по време на ретроградността на Венера да си спомните стари любови.

Водолей - С ретроградната Венера в Козирог ще влезете в процес на интроспекция и ще бъдете призовани да оцените пътя, който сте изминали досега, и да разсъждавате върху грешките си, всичко, което е останало неосъществено и може да създаде усещане за несигурност. Ще се сблъскате с миналото. Ще влезете в процес на вземане на решение какво да правите независимо дали е любов, бизнес или приятелство. Така ви се дава шанс да затворите висящите проблеми. Възможни са тайни любовни връзки, които може да имат неочаквано развитие.

Риби - Ретроградната Венера в Козирог се фокусира върху вашите приятелства, социални контакти. Възможно е през това време да преоцените приятелството си с някой човек, тъй като може да се сблъскате с тези негови аспекти, които не ви харесват или да ви разочароват. Може да откриете, че сте се отдалечили от някои хора, които някога сте смятали за близки, или че вашите възгледи и идеи вече не са идентични. Освен това ще преразгледате някои от целите и мечтите си, защото може да разберете, че те вече не ви изразяват или че по някаква причина не могат да бъдат реализирани. Опитайте се да намерите съюзници и съмишленици в социалната сфера на живота, които ще могат да ви разберат и да споделят начина ви на мислене.  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема