Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Как рождената дата е свързана със заболяванията – част 3

Хороскоп

Как рождената дата е свързана със заболяванията – част 3

Как рождената дата е свързана със заболяванията – част 3 - Tribune.bg
Снимка:

Хората отдавна са открили влиянието на числата върху съдбата, живота и здравето на всеки човек, независимо дали вярва или не вярва в това. Окултният нумеролог и учен Луис Хамон е събирал информация от най-древните източници на окултното знание и представя своите изследвания. Растенията и плодовете, които са представени за всяко число, са свързани с определени планети. Така възниква система, според която болката и болестта могат да бъдат облекчени с помощта на билки и плодове, които съответстват на числото на раждане на всеки човек.

Хората на числото 7 или родените на 7, 16, 25-ти от всеки месец са по-склонни към безпокойство и раздразнителност повече от останалите. Ако събитията в живота им се развиват спокойно, безпрепятствено, те могат да вършат всяка работа, но ако са притеснени, възприемат всичко в мрачни тонове и лесно изпадат в депресия и меланхолия.

Такива хора са изключително чувствителни към другите. Те с радост поемат отговорност за тези, които ги ценят и уважават. Те са необичайно съвестни в работата, която ги интересува, но тъй като са психически по-силни, отколкото физически, често имат крехка физика. Тяхната добросъвестност им коства много усилия.  Имат предразположеност към някои специални кожни заболявания - това е или изключителна чувствителност на кожата към триене или изпотяване. Склонни към образуване на пъпки, циреи, натравяне от всякакви храни, които не са полезни за храносмилателната им система.

Основните растения (билки) за тях са: маруля, зеле, цикория, краставици, ленено семе, гъби, манатарки, киселец, ябълки, грозде и всякакви плодови сокове.

Месеците, в които трябва да се вземат най-големи предпазни мерки срещу болести и умора, са януари, февруари, юли и август. Най-важните години за промени в здравето са 7, 16, 25, 34, 43, 52 и 61 години.

Хората с число 8 или родените на 8, 17 или 26-то число са податливи на заболявания на черния дроб, жлъчката и червата, заболявания на кръвта. Предразположени са към главоболие, самоотравяне и ревматизъм. Те трябва, доколкото е възможно, да избягват животински храни и да се хранят повече с плодове, билки и зеленчуци.

Основните растения (билки), които са полезни за тях са: спанак, целина, диви моркови, градински чай, овчарска торбичка, цветове от бъз, бяла ружа, ангелика, лечебен живовляк, корен от мандрагора.

Месеците, в които най-много трябва да се предпазват от болести и умора, са декември, януари, февруари, юли. Най-важните години за промени в здравето са 17, 26, 35, 44, 43 и 62.

Хората с числото 9 или родените на 9, 18 или 27-мо число, са повече или по-малко предразположени към всякакъв вид треска, морбили, варицела, скарлатина и др. Те трябва да избягват мазни храни, както и алкохолни напитки. Често стават жертви на инциденти, свързани с огън или взрив. Не търпят никакви критики и не обичат да ги гледат отвисоко.

Основните (билкови) растения полезни за тях са: лук, чесън, праз, хрян, ревен, синапено семе, пелин, джинджифил, пипер, метла, рапица и сок от коприва.

Месеците, в които особено трябва да се пазят от болести и преумора са април, май, октомври, ноември. Най-важните години за промени в здравето са 9, 18, 27, 36, 45 и 63.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети заболявания
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети