Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Как рождената дата е свързана със заболяванията

Хороскоп

Как рождената дата е свързана със заболяванията

Как рождената дата е свързана със заболяванията - Tribune.bg

Хората отдавна са открили влиянието на числата върху съдбата, живота и здравето на всеки човек, независимо дали вярва или не вярва в това. Окултният нумеролог и учен Луис Хамон е събирал информация от най-древните източници на окултното знание и представя своите изследвания. Растенията и плодовете, които са представени за всяко число, са свързани с определени планети. Така възниква система, според която болката и болестта могат да бъдат облекчени с помощта на билки и плодове, които съответстват на числото на раждане на всеки човек.

Хората на числото 1 или родените на 1, 10, 19 и 28-мо число на всеки месец са склонни да страдат от сърдечни заболявания под една или друга форма, като например ускорен пулс, аритмия, високо кръвно налягане. Те може да имат проблеми със зрението или астигматизъм, затова от време на време трябва да проверяват зрението си.

Основните растения и плодове за хората на числото 1 са следните: стафиди, лайка, очанка, жълт кантарион, шафран, детелина, индийско орехче, киселец, пореч, корен от тинтява, лавандула, дафинов лист, портокали, лимони, фурми, мащерка, смирна, мускусна върбинка, джинджифил, ечемик (ечемичен хляб, ечемичена вода) и да ядат повече мед.

Когато са на 19, 28, 37 и 55 години, те ще открият, че стават важни промени в здравословното им състояние. И трябва да се пазят от заболяване и преумора през октомври, декември и януари.  

Хората на числото 2 или родените на 2, 11, 20 и 29-то число на всеки месец са предразположени към заболявания на стомаха и органите на храносмилателната система. Те са податливи на гастрит, възпаление на червата, вътрешни новообразования, тумори и т.н.

Основните растения и плодове за хората на числото 2  са следните: маруля, зеле, ряпа, краставици, цикория, пъпеш, рапица, ленено семе, банани, ash of willow.

Те ще открият, че важни промени в здравословното състояние ще настъпят на възраст 20, 25, 29, 43, 47, 52 и 65 години. Месеците, в които трябва много да се пазят от болести и преумора са януари, февруари и юли.

Хората на числото 3 или родените на 3, 12, 21 или 30-ти на всеки месец най-често страдат от пренапрежение на нервната система. Те са предразположени към пристъпи на неврит и ишиас, както и различни видове кожни заболявания.

Основните растения и плодове в полза на здравето са: цвекло, пореч, боровинки, аспержи, глухарче, жълт кантарион, цикория, орлови нокти, градински чай, череши, берберис, ягоди, ябълки, черница, праскови, ревен, цариградско грозде, маслини, нар, ананас, грозде, мента, шафран, индийско орехче, детелина, майорана, бадеми, смокини, лешници, пшеница.

Особено трябва да се пазят от болести и преумора през месеците септември, декември, февруари и юни. Важни години, в които могат да настъпят промени в здравословното състояние са 12, 21, 39, 48 и 57 години.

Следва


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети