Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Как свивате юмрука си?

Хороскоп

Как свивате юмрука си?

Как свивате юмрука си? - Tribune.bg

Начинът, по който свивате юмрука си, може да разкрие част от личността ви.

1. Юмрукът на магьосника

Ако сте човек, който защитава палеца си, като поставя пръстите си върху него, докато стиска юмрук, тогава вие сте много забавен и очарователен човек. Хората естествено гравитират към вас и обичат да бъдат близо до вас и във вашата компания.

Не се оставяйте да бъдете обезкуражени от нищо, вашето дзен отношение е отношение, което никой не може да наруши. Притежавате емпатия и сте в състояние да почувствате хората и техните ситуации. Внимавайте да не допуснете проблемите на другите да ви повалят.

Обичате хубавите неща в живота, но виждате и красота във всичко около вас. Вие търсите хармония в тези неща.

2. Отвореният юмрук

Ако когато свиете юмрук, палецът ви стои до показалеца, това означава, че сте много мил и щедър човек. За съжаление, това също означава, че сте човек, от когото хората могат да се възползват. Това е негативен аспект на вашата щедрост и алтруизъм. Когато някой се опитва да използва личността ви срещу вас, приемете това като възможност за учене и усвояване на нов житейски урок. Това е напълно естествено за вас, тъй като сте природно ученолюбиви, любознателни и обичате да научавате нови неща и да изследвате нови места.

3. Юмрукът на творческата личност

Ако палецът ви има тенденция да покрива няколко пръста, когато свиете юмрук, това означава, че сте изключително креативен човек.

Имате високо самочувствие, но страдате и от страх от провал. Хората ви ценят и са привлечени от вас. Обичате да поемате повече рискове в живота, после това ви се отплаща.

Вие сте екстроверт и сте много полезни. Приятелите ви обичат заради вашата честност и интелигентност.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети