Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Каква е идеалната разлика във възрастта между партньорите за създаване на семейство?

Хороскоп

Каква е идеалната разлика във възрастта между партньорите за създаване на семейство?

Каква е идеалната разлика във възрастта между партньорите за създаване на семейство? - Tribune.bg
Снимка:

Някои астрологични проучвания водят до следните заключения:

Оказва се, че за съпрузите на една и съща възраст е по-трудно да поддържат брак, отколкото за двойка, при която единият е по-възрастен от другия.

Ако разликата с вашият партньор/ка е година или две, можете само да се радвате за вас: такъв съюз обикновено е много силен. Съпрузите се подкрепят във всичко. За такива двойки казват: „Те гледат в една и съща посока“.

Тригодишната разлика във възрастта обещава трудни връзки и изпитания. Съпругът и съпругата постоянно се състезават помежду си, опитвайки се да вземат юздите в свои ръце. Това води до постоянни конфликти, негодувания, недоразумения. Връзката в тази двойка е постоянно на ръба. Трябва да се правят компромиси, в противен случай ви заплашва разочарование от партньора и семейния живот.

Можете да се смятате за късметлия, ако имате четири години разлика с любимия човек. Такъв съюз е хармоничен: той е изграден върху приятелство, взаимопомощ и сътрудничество. Съпрузите във всичко и винаги се допълват. Разбира се, без кавги няма да мине, но обидите обикновено бързо се забравят.

Ако имате пет години разлика, единият от двойката определено ще изпълнява ролята на лидер и ще води другата си половинка в живота. От една страна, това е удобно, но от друга може да предизвика конфликт, тъй като единият от партньорите ще трябва да отстъпва през цялото време и да жертва своите интереси и желания. Подобна връзка е трудна за прекъсване, но и трудна за поддържане.

Ако имате шест години разлика с вашия партньор, пригответе се животът ви да бъде изпълнен с изпитания и предизвикателства. Възможни са интриги и намеса от страна на роднините. Такъв съюз е добър за тези, които обичат силни усещания, за онези, за които спокойният семеен живот причинява скука.

Ако разликата във възрастта ви е седем години, съюзът ви може да е критичен. Съпрузите често са недоволни един от друг, нямат общи интереси и стремежи. В такива бракове често има изневяра и любовни връзки настрани.

Бракът, в който съпрузите са с осем години разлика един от друг, е много успешен и щастлив. Съпругът и съпругата живеят в перфектна хармония. Такива взаимоотношения помагат на хората да се отворят напълно един към друг и да се реализират в семейния живот.

Ако имате разлика девет до десет години с партньора си, наистина се обичате, но се пригответе: отношенията ви ще изискват огромно търпение. Ще е необходимо постоянно да полагате усилия, за да продължите напред. Но истинската любов може да преодолее всякакви трудности!

Ако разликата ви е единадесет години, животът ви може да е като бойно поле. Бракът е пълен с изненади, бурни емоции и скандали. Съпрузите непрекъснато се критикуват. Но въпреки кавгите, по всяко време може да забравите предишните си оплаквания и да започнете отначало.

Съюз, в който съпрузите имат дванадесет години разлика, може да започне добре и след това да се разпадне с гръм и трясък. Един от партньорите често се намесва в пътя на другия (ревнува и се опитва да контролира).

Разликата между тринадесет и четиринадесет години – съдбовна връзка. Напомня брака на учител и ученик. По-младият съпруг/а алчно учи всичко от партньора си и когато осъзнае, че няма какво повече да вземе от връзката, може да напусне другия. Поразен от това предателство, най-големият от двамата често се разочарова от любовта.

Плюс или минус петнадесет години разлика - обещава хармония в брака. И двамата съпрузи са доволни от връзката. Но за да остане безоблачна, ще трябва да полагате усилия и да се борите с недостатъците си.

Ако вие и вашият избраник имате голяма разлика във възрастта, не бързайте да мислите, че нищо няма да излезе от тази връзка. Винаги всяко правило си има изключения. Не забравяйте, че основното са  искрените чувства, които могат да променят и най-неблагоприятните прогнози!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати