Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Каква е мисията на живота ви по датата на раждане

Хороскоп

Каква е мисията на живота ви по датата на раждане

Каква е мисията на живота ви по датата на раждане - Tribune.bg
Снимка:

Как да разберете мисията на живота си по дата на раждане?

За да разберете вашата задача, трябва да изчислите според определен алгоритъм:

1)    Запишете си датата на раждане - ден, месец и година.

 Ако сте родени от 1-во до 22-ро число на месеца, вземате съответната цифра.

Ако сте родени от 23-то до 31-во число на месеца е необходимо да се извади числото 22 от датата, например, ако сте родени на 27-и, изваждате 22, получава се 5.

2) Запишете числото на месеца.

3) Съберете всички цифри на годината. Ако общата сума е повече от 22, трябва да извадите числото 22. Съберете всички получени числа.

4) Сборът от получените числа на деня, месеца и годината ще покаже на човека каква е неговата задача (мисия). Ако резултатът е сума, която е повече от 22, трябва да извадите 22.

Пример: 25.08.1987

 

1)    Ден - 25-22 = 3

2)    Месец -  8

3)    Година – 1987 = 1+9+8+7= 25-22=3

4)    Сбор от числата -  3+8+3 = 14

 

14 – Умереност – Мисията на този човек е да донесе хармония в света, да търси компромиси. Това е добър посредник, миротворец, водач.

 

1 – Магьосник. Мисията на този човек е да помага със съвети, да създава хармония и красота, да установява социални контакти с други хора. Такъв човек може да стане успешен писател, журналист, преводач, психолог.

2 - Върховната жрица. Човек трябва да се научи да познава вътрешния свят, да се научи да слуша своята интуиция и да приема и обработва голямо количество информация. Той трябва да насочи вниманието си към естествената наука, природата, защитата на животните. Стремете се да разбирате другите, насочвайте ги по истинския път, станете добър родител, грижовно дете.

3 - Императрица. Необходимо е да се съсредоточите върху красотата, културата, изкуството, обърнете внимание на външния си вид, декорацията на дома, хармонията, просперитета. Подходящо занимание за човека може да бъде: индустрия за красота, дизайнер, художник, бижутер, изкуствовед, педагог, възпитател.

4 - Император. Човек трябва да се реализира в професията, да стане господар на живота си и да не се страхува да поеме отговорност за съдбата си. Той трябва да се научи да си поставя правилните цели, за да може лесно да постигне поставеното. Той може да стане успешен бизнесмен, директор, администратор, офицер.

5 - Висш Жрец. Той може да е много добър учител, изследовател, историк, духовен наставник, философ, учен, експерт в областта на нумерологията и астрологията.

6 - Любовници. Основната задача е да се научите да избирате със сърцето си, да вземате независими решения, да се научите да обичате и да се отдадете изцяло на партньора си, да познавате всички аспекти на любовта. Това е добър актьор, лекар, любящ съпруг.

7 - Колесница. На този човек е отредено да постига успех. Може успешно да се реализира в бизнеса, да стане успешен военен, политик.

8 - Справедливост. Мисията му в този живот е дълбоко разбиране на справедливостта, разпространението ѝ, защита на правата на хората. Не трябва да пренебрегвате ситуации, в които има несправедливост, да подминавате хора, които се нуждаят от помощ. Можете да се реализирате като адвокат, съдия, защитник на правата на животните, нотариус.

9 - Отшелник. Вашата задача е духовното развитие, трябва постоянно да работите върху себе си, да трупате нов опит и да го предавате на другите хора. Това може да бъде езотерика, философия, история.

10 - Колелото на късмета. Човек трябва да се научи как правилно да управлява финансите, да осигурява финансово семейството си и да бъде меценат за другите хора.

11- Сила. Трябва да се грижите за здравето си, да спортувате и да помагате на другите хора в тази област. Професии – фитнес инструктор, треньор.

12 - Обесен. Трябва да се научите да контролирате емоциите и действията си, да преодолявате страховете и несигурността и да развивате интуицията си. Вашият път е наука, психология, философия.

13 - Смърт. Задачата на човека е да се научи как правилно да приема промените в живота си, да се освободи от старото, да прочисти вътрешното си пространство, да развие своя алтруизъм и да помага на хората. Вашият път е медицина, ветеринарна медицина, социални услуги.

14 - Умереност. Мисията на този човек е да донесе хармония в света, да търси компромиси. Това е добър посредник, миротворец, водач.

15 - Дявол. Задачата на такъв човек е да разпределя правилно енергията, да се научи как да управлява сексуалната енергия. Той е добър бизнесмен, лечител, психолог, езотерик.

16 - Кула. Задачата е да изградите правилно живота си, да оставите старото в миналото, така че да не пречи на движението и развитието напред.

17 - Звезда. Мисията на този човек е развитие на артистичен или художествен талант.

18 - Луна. Мисията на този човек е да се преодолеят страховете, несигурността, развитие на въображението и интуицията.

19 - Слънцето. Мисията на такъв човек е да помага и закриля други хора, да формира правилна самооценка за себе си, да развие качества като благородство, доброта и честност.

20 – Съдния ден. Задачата е да създаде и поддържа хармонични взаимоотношения в семейството, да помага на роднини и приятели, да се научи на справедливост.

21 - Светът. Тази мисия е човекът да открие нещо ново, необичайно, да се научи на толерантност към други култури и народи.

22 - Шут. Неговата мисия - работа с деца, пътувания, да се грижи за развлеченията и забавленията на други хора чрез работата си.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати