Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Каква е вашата духовна мисия на Земята? - тест

Хороскоп

Каква е вашата духовна мисия на Земята? - тест

Снимка:

Погледнете изображенията и отговорете: кое най-силно привлича вниманието ви?

Вълк

Ако най-силно привлече вниманието ви вълкът, това е така, защото сте дошли на този свят, за да станете воин. Предстоят ви много битки, светът се нуждае от будност, предпазливост и енергия!

Разбира се, в сърцето си негодувате от несправедливостта, боли ви да видите колко много хора страдат, докато други си живеят страхотно. Всички тези чувства не са напразни: трябва да се борите за по-добър свят, защото това е вашата мисия. Работете върху това, което ви мотивира.

Дърво

Ако това най-силно ви привлече, то е защото вашата мисия в живота е мъдростта. Вие сте любознателен човек, който обича да учи нови неща и не се страхува от проблеми: напротив, възприемате ги като предизвикателства.

Знаете добре, че светът е пълен с мистерии, но никога няма да спрете да търсите окончателния отговор, дори и да знаете, че няма да го достигнете. По пътя си вие обучавате много хора, които благодарение на вас започват да гледат на много неща по нов начин.

Нощ / Луна

Ако най-силно ви привлича Луната, значи вашата мисия в живота е свързана с изцелението. Вие сте много състрадателен човек и винаги изпитвате нужда да се грижите и защитавате хората, които страдат.

Именно с това е свързана вашата мисия. Може да имате призвание да станете лекар, медицинска сестра, терапевт, лечител ... Или може би просто вашата житейска роля - да давате мъдри съвети в точното време, да лекувате душевни рани, да помагате на хората да намерят своя път като психотерапевт, социален работник, учител….

Силует на жена

Ако най-силно ви привлече силуета на жена, значи основната ви мисия в живота е да създавате. Не гледате на света по същия начин, както другите. Във всяко нещо, което правите, във всеки проблем, с който се сблъсквате, виждате креативни, нови, оригинални решения. Но вие също обичате красотата и знаете, че можете да изградите по-добър свят само въз основа на емоциите си.

Следователно вашият път е творчески; вие сте дошли на този свят, за да го украсите.  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още