Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Каква лична година ви предстои според деня на последния ви рожден ден

Хороскоп

Каква лична година ви предстои според деня на последния ви рожден ден

Каква лична година ви предстои според деня на последния ви рожден ден - Tribune.bg
Снимка:

Всеки ден от седмицата отговаря на определена планета. В зависимост от това, в кой ден се пада рожденият ни ден през съответната година, можем да направим прогноза каква ще е тя до следващия рожден ден.

Така например, ако се падне в понеделник ще бъде под влияние на Луната, която ще ни направи по-емоционални и раними от обикновено. Засилване на интуицията. Ще ни предстоят силни емоции. Важно място ще заеме душевното ни състояние, душевните потребности. Често хората се обръщат към психолози, за да разберат своите емоции и преживявания. Всякакви дреболии ще влияят на настроението ни, ще реагираме на всяка критика. Луната управлява сферата на дома и семейството, така че по-голяма част от вниманието, ще бъде насочено там. Ще трябва да обръщаме повече внимание на домашните проблеми, на семейството. Може да предвещава пътуване, нов дом, но може и обратното да стане.


Ако рожденият ни ден бъде във вторник, то годината ни ще бъде като екшън под управлението на Марс – мъжкия принцип. Година на бързите резултати. Предразполага към безпокойство, нетърпение, раздразнителност, агресивност, следване на поривите, но също така засилва ентусиазмът и оптимизмът, жизнеността. Добре ще бъде да направляваме енергията и да използваме съзидателната й сила вместо разрушителната. Марсовата година е подходяща за ремонти, строителство, занимания със спорт. Трябва да сме внимателни, защото Марс дава излишна импулсивност и води до нещастни случаи, инциденти.


Ако последният ви рожден ден се падне в сряда, то годината до следващият ви рожден ден ще бъде под покровителството на Меркурий. В неговата година няма да ви бъде студено и самотно. На рождения си ден ще получите мощен заряд енергия, с която можете да реализирате проектите си. Ще се справите с лекота с всякакъв род проблеми. Ще станете по-общителни, лесно ще се запознавате с нови хора, ще създавате приятелства. Меркурий дава подвижност и променливост. Под негово влияние човек е способен да остави това, към което е бил привързан цял живот - да продаде дом, да изхвърли стари вещи, да промени работното си място. Не трябва много да се вярва на обещанията на хората, чиито последен рожден ден се пада в сряда. Плановете, настроението, чувствата на човек в такава година се променят често.


Ако рожденият ден се падне в четвъртък, предстоящата ви година ще бъде управлявана от Юпитер – планетата на разширението. В такава година човек може да постигне много. Тъй като Юпитер има силно магнитно поле, може да възникне усещането, че привличаме проблемите към себе си. Всички възникнали проблеми са опасни, тъй като могат да придобият големи размери, а малката радост да се превърне в голямо щастие. Добре е да избягвате да влизате в спорове и изясняване на отношенията. Това ще продължи дълго и може да донесе само усложнения. Благоприятства учението, разширява съзнанието. Под влияние на Юпитер ще бъдете по-активни в обществения живот, ще участвате в обществени мероприятия, групи. Може да си намерите добра работа, да отидете на дълго пътешествие, да решите да продължите образованието си или да се запишете на курсове.


Ако рожденият ви ден се падне в петък, значи, че цялата година ще бъдете под влиянието на Венера - планетата на любовта и тя ще дава фон на годината. В нея може да срещнете любовта. Акцентира се върху потребностите на тялото. Нараства апетита, затова трябва да внимавате с яденето и опитването на вкусотийки. Засилва се потребността за естетически удоволствия. Благоприятно време за ново обзавеждане или смяната му, за смяна на гардероба, прическата, изобщо външния вид. Често точно тогава човек предприема подобни промени. Всякакви проблеми със здравето възникват поради незадоволяване на физическите потребности. Всякакви заболявания първо се появяват в душата и после се проявяват в тялото. Поддържайте душевното и физическо състояние на тялото.


Ако посрещнете рождения си ден в събота, то попадате под влиянието на Сатурн – планетата на ограниченията. Под негово влияние доброволно или принудително ще трябва да се откажете от удоволствията, да се ограничите в общуването, от хубаво хапване, да харчите по-малко пари. Ще сте повече сериозни, отговорни и дисциплинирани, но ще бъдете подложени на редица изпитания, ще срещате не малко затруднения и пречки, които трябва да преодолявате. До колко ще са тежки за вас, зависи от вашия характер, от положението на планетите и особено от мястото на Сатурн в рождения ви хороскоп. Отношенията ще бъдат повече консервативни. В годината на Сатурн често се налага да се освободим или разделим с нещо.


Ако рождения ден се падне в неделя, нейният управител е Слънцето. То ще зададе фона на предстоящата година. Очаква ви година на щастие. Ще се чувствате властелини на своя живот. Може да се очакват важни жизнени промени, радостни събития, настроението ще бъде по-ведро и весело. Още може да донесе повишение в службата, успех в начинанията. В такава година човек намира сили и средства, за да реши жизнено важни въпроси. Сърцето ви ще се изпълни с любов, тъй като вероятно ще се влюбите. Особено благоприятна е годината за творческите личности.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Fambich tadalafil cialis from india 1 percent 3 73; the second, by Lo and Ho 2012 published after the Cleland study, noted an ectopic pregnancy rate of 2
20.03.2023 16:59 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети