Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Какво да избягвате по време на лунно затъмнение

Хороскоп

Какво да избягвате по време на лунно затъмнение

Какво да избягвате по време на лунно затъмнение - Tribune.bg
Снимка:

Всяка секунда от живота си човек е подложен на космическо влияние, ритмите на планетите, включително затъмненията на светилата. Няколко пъти в годината преминаваме през лунни и слънчеви затъмнения.

Енергиите на затъмненията започват да действат върху хората в периода - три дни преди самото космическо събитие и три дни след това. Хората в тези дни имат нестабилно емоционално състояние.

Тази година ще имаме четири затъмнения - 2 лунни и 2 слънчеви. Затъмнението никога не се случва само по едно, задължително по две или три. Също така има редуване на лунно и слънчево. 14 дни след първото затъмнение, настъпва второто. Този период се нарича коридор на затъмнения, които през 2021 г. ще бъдат две:

- от 26 май до 10 юни;

- от 19 ноември до 4 декември

По време на периода на коридора на затъмненията и известно време след него езотериците съветват да бъдете предпазливи и изключително внимателни, да слушате интуицията и вътрешния си глас. Очаквайте объркване, неразбиране, забравяне, изкривявания на възприятието през този период.

1. Конфликтните ситуации по време на затъмнение могат да се превърнат в причина за силна кавга и да доведат хората до нервен срив. Бъдете предпазливи и не се поддавайте на провокации от агресивни хора, но задържането на негативни емоции в себе си е вредно за здравето и общото благосъстояние. В случай, че сте напрегнати до краен предел, медитирайте или търсете други начини да се отървете от ненужните емоции. Пуснете си музика, гледайте красиви картини, любим филм.

2. Лоши спътници в този ден ще бъдат завистта и негодуванието. Отрицателните емоции само ще влошат ситуацията ви, няма да ви позволят да се отпуснете и да се насладите на живота. Преди да се обидите или да завиждате на другите, опитайте се да разберете себе си и какво не ви устройва в собствения живот.

3. Новите начинания, започнати по време на затъмнението, може да се окажат губещи за вас. На този ден е по-добре да вършите рутинна работа и да не рискувате, особено ако не знаете какъв ще бъде резултатът от вашите планове. Същото важи и за финансите. Избягвайте спонтанните разходи, отложете скъпите покупки, ако е възможно. Това ще сведе до минимум риска от измама или закупуване на дефектни предмети.

4. Силните емоции са опасни, особено в дните на затъмненията. Можете да „изгорите“ емоционално, затова е важно да намерите начини да се отървете от всичко, което ви пречи да се радвате на живота. Отдайте се на любимото си хоби или друго нещо, което ви доставя удоволствие, за да се подобри настроението ви.

5. По време на лунното затъмнение здравето е застрашено от много фактори, поради което на този ден астролозите препоръчват да започнете борбата срещу лошите навици. Избавяйте се от вредните привички в уединение, за да не изливате неволно гнева си върху близките си.

Лунното затъмнение може да бъде прекрасен ден за справяне с неувереността. Бъдете позитивни и не позволявайте на страховете ви да вземат връх над вас. Вселената определено ще ви помогне да се справите с всякакви негативи, така че не се страхувайте да се доказвате.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети