Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Какво да очакваме през август?

Хороскоп

Какво да очакваме през август?

Какво да очакваме през август? - Tribune.bg
Снимка:

Август не е точно благоприятен месец за увеличаване на финансите и успеха в кариерата, но затова пък е благоприятен за любовта.

Водните знаци - Рак, Риби и Скорпион, ще имат най-много късмет в любовта този месец, защото е напълно възможно да срещнат човек, с когото ще влязат в романтична връзка. Също така ги очакват вълнуващи пътувания, прекрасни занимания и нови хобита. Ракът, Рибите и Скорпионът определено са трите най-щастливи зодии през август.

Огнените знаци на Зодиака - Овен, Лъв и Стрелец, ще имат чудесна възможност за почивка в края на месеца, но също така им се препоръчва да не пренебрегват здравословните си проблеми и да извършат профилактичен преглед.

Въздушните знаци на Зодиака - Везните, Водолея и Близнаците ще имат най-малко късмет. Те трябва да бъдат особено внимателни в първите дни на август, като не се препоръчват прибързани и рисковани ходове.

Земните знаци на Зодиака - Телеца, Девата, Козирога, трябва да бъдат особено внимателни в областта на здравето и парите. Важно е да променят диетата си и да бъдат по-активни, но също така да обърнат повече внимание на състоянието с финансите.

През август крилатият Меркурий ще прелети над цели три знака на Зодиака, внасяйки нещо ново в живота на хората с всяко навлизане. Август започва с Меркурий в огнения знак Лъв, който увеличава жизнеността и подобрява бързината на ума, допринася за успешни пътувания, екскурзии и лесно учене. Благоприятен период за рекламна кампания.

На 12-ти август Меркурий ще се премести в своя собствен знак Дева. Този транзит изключва празни разговори и загуба на празно време. Пътуванията по това време по бизнес или по медицински причини (санаториум, специализиран курорт) са добре дошли. На 30 август Меркурий ще се прехвърли в хармоничните Везни.

Марс през целия месец е в знак Дева. Марс е огнена планета и следователно сега е в земния знак на Дева, където не се чувства добре. От една страна, той няма пълна сила, но от друга страна, земният елемент прави Марс по-спокоен, по-малко агресивен и импулсивен и в по-голяма степен го приспособява към сериозна работа. През този период определено си струва да инвестирате енергията си в работа. Ще бъдете заети с работа (ако не сте във ваканция), но ако, например, някой пречи да я извършвате или се окажете стресирани, може да има тенденция да бъдете по-критични и раздразнителни. Марс в Дева е благоприятен за счетоводители, икономисти, анализатори, инженери, медицински работници, диспечери, механици. Особено благоприятен за всички дейности, които изискват ясно съзнание, трезв поглед на нещата, задълбоченост, точност, рационален подход. Интелектуалните усилия, планираните дейности, изпълнението на проекти и всички предприятия ще бъдат успешни през този период най-вече за Телец, Рак, Дева, Скорпион, Козирог.

Марс в Дева (работа, служба, здраве, домашни любимци). Марс в Дева създава опасни ситуации за хората на служба и на пътя. Девата се управлява от Меркурий (пътят, превозните средства, училищата, пазарите и магазините). В резултат на това има опасност от конфликти в търговски центрове, в училища, конфликти по пътищата и автомобилни катастрофи. Тоест преходът на Марс през знака Дева създава опасни ситуации: на пътя, на жп гарата, в МОЛ-ове, на пазара, на работното място, на служители като военни, полиция, пътни патрули. Особено около дните 2, 14, 17, 23, 26, 27 август трябва да се внимава.

През третата десетдневка на август, а именно от 20 август, Уран ще започне своето ретроградно движение. Уран е планета на неочаквани решения, внезапни идеи и планове, така че забравените идеи могат да се възродят отново и да ги използвате. Хороскопът за август предупреждава, че има голяма вероятност за радикална промяна в мнението за някои неща. В този период е добре да се адаптирате към промените и да не се страхувате да експериментирате. Чрез въвеждането на нови неща във вашето ежедневие, цялата енергия в живота ви може да се промени.

По отношение на планетарните движения, ще има няколко промени, които със сигурност ще разклатят вашите емоции или чувства през месец август. Тези влияния ще ви донесат положителни или отрицателни моменти. Не позволявайте на съдбата да ви хване неподготвени. Трябва да сте подготвени за факта, че плановете за образование, повишение, ваканция или пътуване могат да се променят драстично по всяко време и много бързо ще трябва да се приспособите към новите обстоятелства.

Посланието на август е, че всеки момент, независимо какво се случва, трябва да сте готови за действие и най-важното за нови решения, въпреки променящите се планове.

 

Местоположение на планети

Слънцето до 22 август е в знак Лъв, а на 23 август се премества в Дева.

Венера до 16 август е в знак Дева, после се премества в знак Везни.

Марс през целия месец е в знак Дева.

Юпитер и Сатурн са ретроградни в знак Водолей.

Уран е ретрограден в знак Телец.

Нептун е ретрограден в знак Риби.

Плутон е ретрограден в знак Козирог. 

Фази на Луната

Новолуние на 8 август в знак Лъв в 16:51ч.

Втора четвърт на Луната 15 август в 18:21ч

Пълнолуние на 22 август в знак Водолей в 15:03ч

Последна четвърт на 30 август в 10:14ч

Вижте още: https://tribune.bg/bg/horoskop/loshite-chasove-za-mesets-avgust/

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети