Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Какво е влиянието на растящата Луна

Хороскоп

Какво е влиянието на растящата Луна

Какво е влиянието на растящата Луна - Tribune.bg
Снимка:

Луната към 11 ноември е във фаза на нарастване. Луната е на 376 346 километра от Земята и има 53% осветеност. Всеки месец естественият спътник на Земята, разположен най-близо до Слънцето, преминава през всички зодиакални знаци. В някои съзвездия Луната се забавя за два дни, в други спира за три дни. Всеки знак има свое собствено въздействие върху всеки от нас.

Влияние на нарастващата Луна до 19 ноември

В тази фаза младият месец показва своите рога – половината от нарастващата Луна. Това е времето на раждането на новото, обновяването на човека и природата, активността и силата.

По това време натрупването на енергия и жизненост продължава. Можете да правите планове и да започнете нови проекти, дела, да сменяте работата си. Късметът и успехът ще съпътстват всичко.

Нарастващата Луна показва пътя, приема, изгражда, създава, натрупва енергия, сила, влияе положително на всичко, което може да спаси и помага за релаксация.

Появяват се сили за укрепване на тялото. Пречистващите процедури са полезни и ако започнете лечение, то ще бъде успешно. Всички дейности и процедури за възстановяване и укрепване на органи и части от тялото са благоприятни, в зависимост в кой от знаците на зодиака се намира Луната. Всичко, което искате да въведете в тялото, което го укрепва и изгражда, всичко това е двойно ефективно до пълнолуние.

Особено полезно е в този момент да се компенсира липсата на минерали и витамини. Много по-добре действат препаратите от магнезий, калций, желязо.

С растенето на Луната тялото натрупва енергия, набира сила и е нежелателно да се хабят по това време, тъй като дори леко натоварване може да доведе до изтощение. В тялото и по-специално в краката се натрупва повече течност, която е трудно да се отстрани дори с диуретици. По това време имунната система е по-слаба, по-трудно понасяме дори леки неразположения, раните кървят повече и заздравяват по-зле. С увеличаване на полумесеца на Луната вероятността за успешен изход от всяка операция намалява, раните и нараняванията започват да заздравяват по-зле. Остават много белези. Колкото по-близо е деня до пълнолунието, толкова по-силно е това влияние.

Хубаво е в тази фаза да се примирявате след кавги. Това е период на емоционален подем. Някой ще търси нови преживявания, докато други ще се нуждаят от повече общуване.

Можете да се занимавате с благотворителност, да помагате на нуждаещите се. Това ще ви подготви за тежката следваща фаза – пълнолунието. В тази фаза можете да създадете силно и здраво семейство.                


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Какво е отношението ви към готвения ротационен кабинет на ГЕРБ/СДС – ПП/ДБ?
Покажи резултати Скрий резултати