Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Какво ни казват сънищата

Хороскоп

Какво ни казват сънищата

Какво ни казват сънищата - Tribune.bg
Снимка:

Най-верният символ за знак от Съдбата в съня може да се счита небето

Има категория хора, които твърдо вярват, че постоянно виждат „пророчески сънища“. В същото време те влагат в това тържествено възвишено значение. Въпреки това, присъствието в съня на ангели и други представители от света на митовете и приказките все още не е потвърждение, че действително сте влезли чрез съня си в определена фина материя. Обикновено такива сънища могат да се тълкуват доста прозаично.

Най-верният символ за знак от Съдбата в съня може да се счита небето. Синьо и ясно небе означава за благоразположението на Фортуна, а наличието на гръмотевици, буря е предупреждение за предстояща възможна опасност.

Мълния – чака ви прозрение, постигане на яснота и разбиране на създалата се ситуация. Ще можете да видите всичко до най-малката подробност, трябва само да изчакате и да се подготвите за това.

Дъжд – символизира настъпването на период на радост и възраждане. Животът ви ще се промени в положителна посока, идеите ви и стремежите ви ще дадат резултатите, за които мечтаете.

Облак – чистите облаци означават духовен подем, асоциират се с душевен мир. Буреносните облаци могат да предвещават духовни търсения. В душата ви назрява буря. Могат също да бъдат признак за личностно очистване или на пространството около вас.

Но не бива да се страхувате дори и от най-смущаващите сънища, тъй като целта им не е да ви потопят в бездната на депресията. Напротив, след като анализирате ситуацията, имате шанс да я промените.

Като цяло, ако насън сте видели нещо светло и красиво, тогава не бързайте да се хващате за съновника. По-добре запомнете съня си и внимателно анализирайте сънуваните образи. Вникнете внимателно в намеците и метафорите в съня. И тогава вашата интуиция ще ви отвори вратата към тайните на съдбата и ще ви позволи да погледнете проблемите отстрани. Понякога това може да бъде много полезно.

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети