Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Какво ни очаква през август

Хороскоп

Какво ни очаква през август

Какво ни очаква през август - Tribune.bg
Снимка:

Посрещнахме началото на август с не много благоприятно разположение на планетите – това създава предпоставки за проблеми в много сектори. Трудно постигане на споразумения и осъществяване на преговори, намиране на компромиси, всичко свързано с документи и административни въпроси е сложно и има постоянни забавяния в плановете. Прибързаните действия не водят до нищо добро.

От самото начало на август Марс ще премине в квадратни аспекти с ретрограден Юпитер и Плутон, а през втората част на месеца ще влезе в квадратура с ретрограден Сатурн.

Тъй като ретроградът на Марс също ни очаква много скоро (през септември) - тези аспекти ще имат отзвук доста дълго време, макар че ще усетим най-силния „удар“ през септември и октомври. Един от най-трудните и сложни аспекти, който буквално означава „удар на съдбата“, агресията, въплътена в Марс в знака на Овен се сблъсква с блокадата, въплътена в Сатурн в знака Козирог.

Време на сериозни политически (и други) борби, насилие (вкл. сексуално), нарастваща агресия, затова избягвайте сборища, тълпи, където има много хора. Не се занимавайте с криминални прояви, не общувайте с криминално проявени хора и групи. Жените да внимават при срещи с малко познати мъже, да не ходят сами по тъмно, да не провокират ревност. Възможни са природни бедствия, срутвания, зачестили инциденти, падания. Здравословно ще се отрази като възпаления по кожата, проблеми със зъбите, счупване на крайници.

Не се увличайте - предстоящият период е труден, сложен, взискателен. Разбира се, това ще засегне всеки от нас поотделно по различен начин. Всичко зависи от това в кои области попадат тези планети и разбира се какви аспекти правят с вашите натални планети и чувствителни точки в хороскопа ви. Усещане за ограничения, задръжки, непълнота, сдържаност. Въпреки факта, че мислите, че сте го решили, старият проблем се връща отново, с всеки от нас в различен сектор от живота и по различен начин.

Като цяло от втората част на август ще имаме постепенно „затягане на колана“ и влошаваща се атмосфера в много области, по много въпроси.

Меркурий на 5 август ще влезе в знак Лъв, където ще остане само до 20 август, когато ще премине в знак Дева. Знакът Лъв, в който се намира Слънцето, управлява почивката, развлеченията, любовта, децата, спорта, творчеството. Слънцето и Марс няма да имат никакви лоши аспекти и ще бъдат в текущ огнен тригон, поради което е сигурно, че през по-голямата част на август (поне до 25-о число) ще имаме повече оптимизъм, радост, любов и по-чести пътувания за развлечение.

На 7 август Венера ще премине в знака Рак (до 6 септември), така че семейните отношения ще се стабилизират, а в същото време - това е добър период за повече любов в дома, за по-добри отношения със семейството. Също така добър период за обновяване, закупуване на хубави дребни стоки за дома.

Слънцето ще напусне знака на Лъва и ще премине в знак Дева на 22 август и край. Това, което си отпочинахме (колкото, толкова), това беше, настъпва моментът да се върнем към ежедневието ...

Краят на месеца ще бъде много подобен на началото, защото този път Венера влиза в опозиция с ретроградните Юпитер, Плутон, а после и Сатурн - отново сме последвани от затягане и натиск чрез семейни и емоционални връзки, чувство на несигурност и финансови проблеми.

Е, сега е все пак август – имаме още месец. Но ако не друго, това ще ни даде поне малко въздух и усещане за красотата на живота, може би дори глътка любов. Пожелавам ви всичко най-добро и късмет през този последен месец на лятото.

И не забравяйте, че това са общи тенденции, по-лично развитие на нещата зависи единствено от наталния ви хороскоп. Може вие да сте от тези, дето ще минат между капките.     


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати