Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Какво ни подсказват знаците на Съдбата

Хороскоп

Какво ни подсказват знаците на Съдбата

Снимка:

Знаците, посланията и тяхната съвместимост с действителността са информация, която идва отгоре. С нейна помощ царството на духовете ни изпраща мъдър, разбираем и изпълнен с любов съвет, от който се нуждаем в момента. Затова винаги трябва да внимаваме и да следим за тях. Знаците са безбройни и не могат всички да бъдат изброени дори в цяла енциклопедия.

Знаците се възприемат от цялото ни същество, от всичките ни сетива. Често вървейки по пътя си, ние попадаме на различни миризми. Не всички миризми имат значение, само тези, които са силни и повтарящи се или се появяват неочаквано. Да видим какво е тяхното значение.

 

Мирис на изгорено

Миризмата на изгорено символизира началото на нов път. Висшите сили ви разчистват пътя, за да можете да започнете от нулата – вече няма да сте същите.

Миризма на изгорено също може да е предупреждение, че всичко трябва да продължи както обикновено. Не бързайте и спокойно я карайте.

 

Мирис на храна

Миризмата на храна означава, че висшите сили ви предлагат своята енергия и любов.

Отворете сърцето си и оставете другите да се грижат за вас.

 

Миризма на боклук

Миризмата на боклук показва, че трябва да се отървете от нещо или някой.

Това може да е желание, очакване или друг човек - вече нямате нужда от него.

Също миризмата на боклук може да означава, че трябва да разберете причините за действията на други хора, а може би и своите собствени.

 

Приятна миризма

Ако усещате приятна миризма във въздуха и не можете да разберете откъде идва, това означава че в момента ви наблюдават Висшите сили и ви се радват.                                                                                                 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още