Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Какво означава да се събуждате на разсъмване

Хороскоп

Какво означава да се събуждате на разсъмване

Снимка:

Ако сте се чудили какво означава да се събудите на разсъмване, трябва да знаете, че обяснението може да е свързано с дисбаланс в тялото ви. Човешкото тяло изпраща постоянни сигнали за проблеми във функционирането му, както и за органи, за които трябва да се внимава.

Всички можем да имаме лоша нощ, проблемът възниква, когато тази ситуация се превърне в повтарящ се факт, който ни пречи да си починем добре. Ако това се повтаря в един и същ интервал от време, това е ясна индикация за конкретно послание -  тялото изпраща съобщение за дисбаланс.

Основната препоръка за постигане на спокоен сън през нощта предполага, че трябва да се отпуснем. Последният половин час преди лягане трябва да бъде посветен на позитивни мисли, да мислим за неща, които събуждат в нас приятни емоции. Ако вложим целия ежедневен стрес в леглото или гледаме програма, филм по телевизията, които ни впечатляват по негативен начин, със сигурност сънят, който ще имаме през нощта, ще е неприятен и напрегнат. Всички знаем какво се случва, когато не си почиваме правилно. На следващия ден производителността ни няма да е същата и ще бъдем лесни мишени за всякакви заболявания.

МЕЖДУ 23:00 И 1:00 ЧАСА

Органът, който може да изпраща съобщения е жлъчният мехур. Може да е свързано с прекомерно хранене преди сън.

Друго обяснение са разочарования, които все още не са преодолени. За да преодолеете тези страхове, е необходимо да изпълнявате някои мантри, за да можете да си простите и да се приемете такива, каквито сте.

МЕЖДУ 1:00 И 3:00 ЧАСА

Органът, който изпраща съобщение, може да бъде черният дроб. Яростта и гневът се натрупват във вас все повече и повече и ви причиняват много щети. Излишъкът от Ян енергия в живота ви може да се пребори, ако преди сън отделите малко време за медитация и обмисляне на всичките си добри проекти. Освен това се препоръчва да изпиете чаша студена вода.

МЕЖДУ 3:00 Ч. И 5:00 Ч. СУТРИНТА

По това време се проявяват белите дробове и цялата дихателна система. Съобщението, което изпращат е свързано с тъгата. За да си възвърнете съня, можете да правите дихателни упражнения.

МЕЖДУ 5:00 Ч. И 7:00 Ч. СУТРИНТА

Червата се проявяват в този период и показват, че някои емоции трябва да бъдат деблокирани. Някои от най-скритите ни желания искат да излязат и често обществото не го позволява. Можете да правите упражнения за разтягане и да отидете до тоалетната.

Някои фактори също са свързани с наличието на стресови ситуации, които нарушават нашата почивка. След като разберете какво означава да се събудите на разсъмване, правилното нещо е незабавно да се консултирате с лекар, за да избегнете по-големи усложнения, възникващи през деня.                                                                                                                                                                                                                                                            


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още