Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Какво означава да се събуждате в определено време

Хороскоп

Какво означава да се събуждате в определено време

Какво означава да се събуждате в определено време - Tribune.bg
Снимка:

Последният половин час преди лягане трябва да бъде посветен на положителни мисли

Ако сте се чудили какво означава да се събудите рано сутрин, трябва да знаете, че обяснението може да е свързано с дисбаланс в тялото ви. Човешкото тяло изпраща постоянни сигнали за проблеми във функционирането му, както и за органи, за които трябва да се полагат грижи.

Всеки може да изкара лоша нощ, проблемът възниква, когато тази ситуация се превърне в често повтарящо се събитие, което ни пречи да си починем и наспим спокойно. Дори ако това се повторя в едно и също време, това е ясна индикация за конкретен орган, който изпраща съобщение за някакъв дисбаланс.

Основната препоръка за постигане на спокоен сън през нощта предполага, че трябва да се отпуснем. Последният половин час преди лягане трябва да бъде посветен на положителни мисли, да организираме идеите си и да мислим за неща, които събуждат приятни емоции у нас.

Ако вместо това пренесем целия ежедневен стрес в леглото или гледаме програма по телевизията, в която има насилия или нещо негативно, със сигурност сънят, който ни придружава през нощта, ще бъде напълно неспокоен. Вече знаем какво се случва, когато не почиваме правилно, на следващия ден производителността ни няма да е същата и ще бъдем лесни мишени за всички видове заболявания.

МЕЖДУ 23:00 И 01:00 ЧАСА

Органът, който може да изпраща съобщения е жлъчният мехур. Първото тълкуване е свързано с прекомерното приемане на храна, което се приема преди лягане. Друго обяснение води към емоциите. Разочарования, които все още не са преодолени, потиснати емоции, нараненост, негодувание, може да се чувствате недооценени, пренебрегнати. За да преодолеете всичко това, трябва да изпълните някои успокояващи мантри, за да можете да простите на себе си и да се приемете такива каквито сте. Обливайте мислено жлъчният мехур със зелена светлина, вижте как тя прониква в него и го възстановява.

МЕЖДУ 01:00 И 03:00 ЧАСА

Органът, който изпраща информацията в това време, може да бъде черният дроб. Гневът и ядът се натрупват все повече във вас и ви причиняват много щети. Излишъкът от Ян енергия в живота ви може да се освободи, ако преди лягане отделяте време за медитация и обмисляне на всички ваши добри проекти. Освен това се препоръчва да се изпие чаша студена вода. Представете си, че държите кълбо от зелена и жълта енергия, сложете ръцете в областта на черния си дроб и мислено вижте как кълбото преминава в него и го пречиства от увредени тъкани и негативни чувства.

МЕЖДУ 03:00 И 05:00 ЧАСА

Белите дробове и цялата дихателна система се проявяват по това време. Съобщението, което изпращат е свързано с натрупана тъга, мъка, копнеж, плачливост. Вероятно сте склонни да поставяте нуждите и желанията на други хора преди вашите, не умеете да отказвате. Може причина да бъде също потисната и нещастна любов. За да си възвърнете съня, можете да извършвате дихателни упражнения. Поставете ръце върху белите дробове и мислено започнете да вдишвате оранжева светлина. Усетете как започва да затопля дробовете ви, да ги пречиства.

МЕЖДУ 05:00 И 07:00 ЧАСА

Червата се проявяват в този период и показват, че някои емоции или остарели възгледи трябва да бъдат освободени.  Вероятно сте убедени, че другите грешат, а вие сте прави, искате всичко да става по вашия начин. Можете да изпълните упражнения за разтягане на тялото и да отидете до банята. Затворете очи и си представете жълт лъч светлина, който преминава бавно през червата ви и ги пречиства от всички нечистотии, токсини.

Някои фактори са свързани и с наличието на стресови ситуации, които компрометират нашата почивка. След като знаете какво означава да се събуждате по едно и също време, важно е незабавно да се консултирате с лекаря, за да избегнете по-големи усложнения, които могат да възникнат с времето.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Pepi Georgieva Благодаря ви Ивелина !
28.10.2019 18:02 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети