Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Какво означава да срещнеш котка като знак от съдбата?

Хороскоп

Какво означава да срещнеш котка като знак от съдбата?

Снимка:

Котката символизира интуиция, независимост и устойчивост. Ако срещнете котка и разбирате, че това е знак, може би трябва да погледнете текущата ситуация отвън и бъдете гъвкави. Възможно е също така в живота ви в момента да присъства някаква тайна или някаква неизвестност. Слушайте себе си, доверете се на своята интуиция и знайте: вие сте ръководени от божествена енергия.

Черна котка

Черната котка е символ на тайните и неизвестното. Ако черна котка пресече пътя ви или се приближи към вас, това е послание, че нищо не трябва да приемате на вяра. Потопете се в себе си по-дълбоко и открийте корените на проблемите си. Също така, това вероятно е знак, че някой се опитва да ви измами или да скрие нещо.

Бяла котка, която пресича пътя ви

Бяла котка, която пресича пътя ви или върви към вас, е послание, което говори за изцелението на ума, сърцето, тялото и духа ви. Събудете енергията на любовта и възраждането в себе си или намерете „лечителя“, който може да ви помогне и подкрепи в това.

Ако котка от друг цвят пресече пътя ви, това е знак, който призовава да бъдете честни със себе си и да правите това, което смятате за правилно. Доверете се на интуицията си и не се оставяйте другите да ви влияят.

Малко коте

Котето носи послание, че ставате по-независими и уникални. Това е преходна фаза на намиране на вътрешен баланс, грижа за себе си, знак, че позволявате на други хора да ви подкрепят и защитават. Когато истинските ви мисли и емоции изплуват на повърхността и започнат да се проявяват, отнасяйте се към тях с особено внимание и чувствителност.

Мяукаща котка

Мяукаща котка, която се опитва да привлече вниманието ви, носи съобщение, че е време да се вслушате в себе си. Използвайте интуицията си и се доверете на това, което чувствате за правилно в сърцето ви. Трябва да чуете този призив и да му се доверите.                                                                                                                                                                                                                    


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още