Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Какво означава да срещнете куче като знак от съдбата

Хороскоп

Какво означава да срещнете куче като знак от съдбата

Снимка:

Знаците могат сами да се „набият“ на очи, но трябва да сте отворени за тях и да осъзнавате, както можете и целенасочено да ги потърсите. Кучето е символ на любов, отдаденост, радост, приятелство и прошка. Кучетата символизират присъствието на духовни приятели и спътници, които са винаги с вас. Тук не става въпрос винаги като срещнете някое куче на улицата, а когато почувствате (или сте потърсили), че това е знак за вас.

Ако срещнете куче, което ви ръмжи

Ръмжащо или лаещо куче носи послание, че другите може да не ви разбират или даже да ви предадат. Помислете дали вие не предавате себе си или някой друг. Може би това е и послание, че не си позволявате да бъдете слаби и открити в отношенията с други хора.

Куче, което си играе

Куче, което играе в парка или на двора, само или със собственика си, е символ на успех и обновление. Наслаждавайте се на живота и бъдете благодарни за откровенията и даровете, които вече са се появили или ще ви се разкрият много скоро. Две кучета, които играят заедно, са знак за любов, добра компания и обща двойна радост. Този знак, може да предвещава нова връзка или приятелство, както и изцеление и възстановяване на съществуващите връзки.

Полицейско куче

Полицейското куче е символ на власт и защита. Може би трябва да узнаете и разберете мотивите и намеренията на другите. Очаквайте добро и уважително отношение към себе си. Възможно е също полицейското куче да е знак, че трябва да се концентрирате върху начина, по който изразявате любовта и привързаността си. Може би сте изключително зависими от мнението на други хора, имате черти на характера, които се нуждаят от осъзнаване и корекция.

Малко кученце

Кученцето е символ на игривост и радост. Ако сте заети, уморени от работа, отношения или суматохата на ежедневието, този знак ви насърчава да преминете към по-безгрижно отношение. Спрете да живеете единствено с ума си, слушайте емоциите и започнете да се забавлявате! Възможно е също кученцето да ви носи новината за раждането на ново приятелство или да ви насърчи да се насладите на общуването с добри приятели.

Слабо и недохранено бездомно куче

Недохранено бездомно куче е знак, че трябва да проявите повече любов към себе си и другите. Някаква част от душата ви страда и се нуждае от внимание.

Срещата с бездомно куче е послание да разпознаете емоциите си и да ги приемете. Ако се чувствате изгубени или объркани, потърсете духовна подкрепа в себе си и в тези, на които имате доверие. Опитайте се да не гоните празни мечти и отношения. Възможно е също този знак да ви насърчава да се отдадете на друг човек, да се грижите за него. Може би някой, който присъства в живота ви, се нуждае от любов и внимание.

Куче със среден до голям размер

Средно голямо или голямо куче, което се разхожда на каишка, е послание да споделите радостта си с другите и да помогнете на нуждаещите се. Ако сте обидени или ядосани на някого или себе си, време е да се научите да прощавате. Вие имате голямо сърце!                 

Бягащо куче

Срещата с бягащо куче ви насърчава да разрешите ситуация или връзка, която трябва да се прекрати, ако е необходимо - най-добре ще е за всички. Решението за прекъсване на отношенията може да ви изглежда неправилно, но имате нужда от повече свобода.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още