Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Какво означавa да видите паяк - поверия

Хороскоп

Какво означавa да видите паяк - поверия

Снимка:

Има най-различни поверия за представители на животинския свят - да видите паяк, например, е едно от най-често срещаните. За съжаление много хора не знаят всички тълкувания на това явление и се опитват да се отърват от нежелания съсед, без да знаят, че безобидния паяк иска да ви предупреди за някои неща.

От древни времена до нас са достигнали много поверия, които са свързани с паяци. Ако случайно видите паяк, ще ви помогне да разберете какво да очаквате от бъдещето. От древни времена се смятало, че тълкуването ще бъде особено вярно, ако преди да видите паяка, сте мислили за някакъв важен въпрос.

Има много митове, свързани с членестоногите. Например, един от тях разказва, че когато Исус трябвало да бяга от Египет, на входа на пещерата, в която се намирал, паяк опънал мрежата си. След това гълъбът направил гнездо в нея и снесла яйце. От него се излюпило пиленце. Тази маскировка била перфектна, защото преследвачите не проверили пещерата и помислили, че е празна. Така паякът защитил и спасил Иисус Христос.

Тълкуването може да варира в зависимост от това кога точно сте видели паяка: сутрин или вечер, денем или нощем, нагоре ли пълзи или надолу.

Ако срещнете това същество вечер, тогава можете да бъдете спокойни, в близко бъдеще ще се случат само радостни събития. Скоро някой ще ви направи щастливи. Не забравяйте да се съсредоточите върху това как се държи паякът. Надолу или нагоре се движи, това може леко да промени тълкуванието. Например, колкото по-високо се изкачва, толкова повече положителни събития ще има в живота ви в близко бъдеще.

Да видите паяк през нощта е многостранна поличба. От една страна, много хора смятат, че това е положителен знак, който предсказва бърз растеж в кариерата, добро финансово състояние и успех. Други са убедени, че среща с паяк след залез слънце предсказва материални проблеми, възможни са някои опасни машинации, не трябва да инвестирате в съмнителни проекти и да се доверявате на ненадеждни хора. Но мащабът на проблема ще зависи от това колко голямо е съществото.

Ако сте срещнали паяк през нощта или вечерта в къщата и не сте сигурни дали това е за добро или носи неприятности, тогава можете да неутрализирате възможното отрицателно влияние на поличбата. Внимателно хванете паяка и го извадете навън от стаята. Мислено кажете: Нека паякът да отнесе всички неприятности със себе си. Не забравяйте, че в никакъв случай не трябва да убивате паяк, защото това е отрицателен знак. Ето защо е по-добре да използвате този безопасен метод, за да се отървете от новия си съсед.

Ако видите паяк сутринта, ще ви донесе успех и просперитет. Създанието ви благославя за успешен ден и можете да бъдете абсолютно уверени, че всичко ще ви се получи добре. Възможно е също така в близко бъдеще в живота ви да започнат поредица от много благоприятни моменти.

Ако срещнете паяк сутринта или през деня, който седи спокойно върху паяжината си, веднага си пожелайте нещо. От древни времена хората са били убедени, че непременно ще се сбъдне. Но след като си пожелаете, не бива да докосвате паяжината.

Много положителен знак е срещата с паяк през деня. Такава среща се счита за положителен знак, в близко бъдеще ще срещнете любовта си. За тези, които вече са във връзка, срещата пророкува силен любовен съюз. Ако преди това сте се скарали с партньора си, тогава ще се помирите, любовта ще пламне с нова сила.

Ако само се срещате с партньора си, връзката може да премине на ново ниво. Срещата с членестоноги следобед е щастлив знак. Смята се, че съществото носи само късмет. Ако е имало проблеми в живота ви, сега можете да сте спокойни, в живота ви определено ще се появи някой, който ще помогне за разрешаването на всички тях.

Познаването на такива суеверия ще ви помогне да направите живота много по-лесен, да се настроите към добро настроение и да сте сигурни, че всичко ще бъде наред в бъдеще. Не зацикляйте върху негативните интерпретации, защото само вие привличате в своя живот негативни или положителни потоци.  


Топ новини

виж още

Актуална тема