Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Какво означава Луна без курс?

Хороскоп

Какво означава Луна без курс?

Какво означава Луна без курс? - Tribune.bg
Снимка:

В класическата астрология е общоприето, че Луната играе голяма роля в събитията, само когато е аспектирана с други планети

Луна без курс, празна Луна, Луната се движи на празен ход – това са всички термини, които може би вече сте чували. Луната става неефективна, когато не формира вече нито един основен аспект с планетите, докато не напусне зодиакалния знак, където се намира и не премине към следващия. Това обикновено се случва на всеки няколко дни и трае от няколко минути до 2 дни.

В класическата астрология е общоприето, че Луната играе голяма роля в събитията, само когато е аспектирана с други планети. Характерът на планетите, аспектите, както и зодиакалният знак и положението в даден дом в крайна сметка ще определят какъв вид събитие ще се случи. Когато Луната няма аспекти, събитието няма сила.

Дело, започнато по време на лунния период без курс, рядко се провежда по предназначение, ако изобщо приключи. И всякакви начинания, най-вероятно, няма да доведат до нищо. По време на „празната“ Луна е безполезно да се търси работа или да се провеждат интервюта; договорите, сключени през такива периоди, не се изпълняват; фирмите започнали дейност по това време скоро престават да работят; браковете са краткотрайни, пътуването започнало по това време не носи очакваните резултати.

Дори и най-простите вътрешни проблеми не могат да бъдат решени веднага. Например, закупен артикул се оказва безполезен или е с дефект, а закупеното облекло не седи добре.

Времето на Луната „без курс“ е неблагоприятно за онези дела, които са насочени към конкретни резултати. Този списък е доста дълъг: изпращане на важни съобщения, кандидатстване за търг, извършване на хирургични операции, регистриране на бизнес и откриване на фирма, закупуване на кола или друг имот, признание за любов, за брак и много други.

Психологическо въздействие

Човешкото тяло, психиката изискват почивка. Няма какво да се изненадвате, че всичко буквално изпада от ръцете ви, хората около вас стават летаргични и разсеяни. Дори обикновено пунктуалните хора успяват да закъснеят.

Периодите на Луната „без курс“ се характеризират с непоследователност на събитията, усещане за изолация от реалността. Човек по това време е разсеян, несигурен в себе си, твърде доверчив, отдава се на мечти и престава да следи случващото се наоколо. Това е най-благоприятното време за духовни практики и начинания. Необходимо е да се насочат сили към онези области от живота, в които човек се стреми да избяга от гнета на материята, да придобие свобода, да почувства полета на мисълта и духовния възход, който в други моменти, като правило е блокиран от подсъзнанието, навиците и инстинктите. Можете да останете у дома, да четете книга, да слушате музика. Ако не е възможно да отделите това време за почивка, по-добре е да правите обикновени ежедневни дейности, които не изискват специално внимание.

Ако целенасочено искате нещо да не се случи, също си струва да се възползвате от периода на празен ход на Луната. Например, за да не обръщат инстанциите голямо внимание на документите, декларациите, отчетите или доклада ви, изпратете ги за проверка под Луна без курс (отчети не трябва да се изготвят по време на празна Луна). В същите периоди можете да излагате идеи или предложения, които не бихте искали да реализирате.

Ако следвате тези препоръки, можете по-ефективно да изградите свой собствен живот.

Това са часовете на празния ход на Луната за следващите три месеца.

Луна без курсЛуна без курс


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати