Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Какво означава среща с пеперуда

Хороскоп

Какво означава среща с пеперуда

Какво означава среща с пеперуда - Tribune.bg
Снимка:

Тези насекоми доста рядко долетяват вкъщи, но ако все пак се случи, това обещава на собствениците на дома щастие и просперитет

Пеперудите са едни от най-красивите творения на природата. Появили са се преди повече от сто милиона години. Днес науката познава около 25 000 различни видове.

Пеперудата е символ на нашата безсмъртна Душа, която някой ден ще излети от физическата си черупка, освобождавайки се от пашкула на тялото.

Древните ацтеки са вярвали в способността на грациозното насекомо, че може да предаде тайно желание на небето. За да се изпълни желаното, е достатъчно да прошепнете заветните думи над пеперудата и да я пуснете на свобода.

В Русия са считали, че нощните пеперуди са душите на починали близки, които ще отлетят след 40 дни на небето.

Бирманците са вярвали, че пеперудите са душите на живи хора, които в момента искат да напуснат суматохата на света.

Будистите имали специално отношение към красивите пеперуди, заради традицията, че Буда е говорил с пеперуда.

В Япония е имало традиция да се подаряват пеперуди на младоженците като символ на щастие и взаимна любов, които те пускали в небето.

Среща с пеперуда означава само добро. Тези насекоми доста рядко долетяват вкъщи, но ако все пак се случи, това обещава на собствениците на дома щастие и просперитет.

Пеперудата, която се появи в къщата сутринта, гарантира на домакините кариерно израстване или подобряване на финансовото им състояние.

Ако крилатата гостенка дойде при вас вечерта, след залез слънце, тогава ще откриете семейна идилия и щастие в личния си живот. Може да донесе добри новини, най-често свързани с предстояща сватба или бременност.

Смята се, че пеперудата в дома допринася за изпълнението на желанията. За да може красивата и неочаквана гостенка да превърне мечтата ви в реалност, тя трябва да бъде хваната възможно най-внимателно, за да не повредите крилата и да й прошепнете, да й разкажете какво желаете. След това пеперудата трябва да бъде пусната на свобода през същия прозорец, в който е влетяла и наистина да повярвате, че ще ви помогне да изпълните желанието си.

Можете да гадаете за бъдещето по начина, по който се държи пеперуда, която е влетяла в къщата. Ако тя „танцува“, тогава предсказва голямо щастие в личния ви живот.

За самотните хора това поведение на пеперудата, влетяла вкъщи обещава нова любов, а за женените хора хармония и взаимно разбирателство в отношенията. И колкото по-ярък е цветът на пеперудата, толкова по-щастлив ще бъде семейният живот.

Не се обезсърчавайте, ако пеперудата летяща във вашата къща, се държи неподвижно - това също е благоприятен знак. Най-вероятно в близко бъдеще ще намерите спокойствие и хармония.

Ако вярваме, че пеперудата е пратеник на другия свят, тогава пристигането й се тълкува като знак, че някой от следващия свят ви помни, поздравява и ви защитава. Особено ако пеперудите, чиито крила са черни или много тъмни на цвят.

Ако навън срещнете пеперуда, това е знак, че енергията ви расте, нараства. Разбира се, това означава, че имате потенциал да направите нещо и да имате повече - събития, пари, взаимоотношения. Колкото повече пеперуди, толкова по-голям е потенциалът за растеж. Старайте се да се радвате на всичко, което ви идва и да благодарите за всичко това.

Ако пеперуда се появи във вас в труден и напрегнат период от живота, тогава най-вероятно е дошло времето за трансформация, метаморфоза. Вече сте вътрешно готови за следващия етап от развитието си. Може би е дошло време да излезете от пашкула на вашите ограничаващи вярвания и да започнете да танцувате вашия танц на живота.

 

 


Коментари (3)

Марушка Люцканова ИВЕ БЛАГОДАРЯ!
08.07.2020 14:36 / Отговор
Марушка Люцканова ИВЕ БЛАГОДАРЯ!
08.07.2020 14:37 / Отговор
Марушка Люцканова ИВЕ БЛАГОДАРЯ!
08.07.2020 14:38 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати