Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Какво означават буквите на дланта

Хороскоп

Какво означават буквите на дланта

Какво означават буквите на дланта - Tribune.bg
Снимка:

TribuneTribune

В хиромантията голямо внимание се отделя на знаци и букви, разположени на дланите. Тяхното присъствие може да разкаже не само за отделните характеристики на характера на човек, но и за житейския път, който Висшите сили са подготвили за него. Най-често на дланите може да се видят буквите "M", "A", "Л" и "Ж".

Какво може да означава буквата "М" в дланта на ръката

Според хиромантите най-често можете да видите буквата "М" в дланта на ръката. Това обаче няма да бъде еднакво за всички хора. Яснотата на изображението и параметрите му могат да варират значително. Наличието на буквата "М" на дланта потвърждава, че душата на такъв човек е успяла да изживее много животи и да натрупа опит и мъдрост. Буквата "М" дава на човек много шансове за щастлив и успешен живот. Това не е само бърз напредък в кариерата, но и финансова стабилност. Важно е на коя ръка се намира този знак.

Буквата "М" на лявата ръка говори за мил и надежден човек. На дясната ръка потвърждава амбиция и влечение към материалните блага. Хиромантите подчертават, че линиите на ръката на човек могат да се променят с годините. Всичко зависи от житейските цели и начините за постигането им от човек.

Буквата "М" на ръката на човек, на първо място, помага за постигане на материално благополучие. Но това се отнася за целенасочени хора, които вършат обмислени действия. Ако притежателят на този знак на ръката си не успее с кариерата си, тогава той определено върви в грешната посока. Може да се наложи да смените работата или да получите допълнително обучение.

Какво означават другите букви

Хиромантите твърдят, че не само буквата "М" може да се види на дланта на човек, но и буквите "А", "Л", "Ж". Какъв дълбок смисъл се крие в другите букви в дланта на ръката?

Хората, които имат буквата "А" на дланта си, се считат за чувствителни личности. Често са склонни към депресия. На тези хора в живота им помагат Висшите сили. Ако следват пътя, по който са насочени, това означава, че в живота ще имат късмет и просперитет.

Ако на дланта има буквата "Л", това са късметлии и успешни хора. Те получават всичко в живота лесно, така че много им завиждат. Но трябва да се помни, че човек трябва не само да взема, но и да дава. Ето защо е важно да се помага на нуждаещите се от помощ, да се грижат за близките си.

Хората с буквата "Ж" в дланта са много позитивни и весели хора. Те са много щедри и могат да дадат последното си, ако има нужда от помощ. Заради тяхната доброта и отзивчивост много хора ги обичат и уважават. Но те пазят всичките си трудности и негодувания за себе си. А това е опасно състояние за психиката.

Наличието на знаци и букви по дланите предупреждават човек за възможностите, които животът може да му предостави. Важно е да се възползва от това.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати