Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Какво предвещават кошмарните сънища

Хороскоп

Какво предвещават кошмарните сънища

Какво предвещават кошмарните сънища - Tribune.bg
Снимка:

Въпреки че ежедневието ви е спокойно и като цяло нямате сериозни проблеми, които да повлияят на настроението ви, случва се да сънувате лоши сънища, които водят до кошмари. Няма за какво да се тревожите, кошмарите са нормален начин, по който мозъкът реагира на често срещани тревоги, страхове или малки травми от ежедневието.

Да бъдете обитавани от духове в съня е знак за несигурност в реалния живот или пък сте на непознато място и не можете да се измъкнете от там. Вашият сън ви казва, че е време да направите избор в живота си и да оставите несигурността настрана.

Падането насън е свързано с разочарование, което може да се е случило наскоро или очакванията ви са твърде високи. Хората, страдащи от депресия често сънуват такива сънища. Най-доброто решение би било да правите, колкото се може повече радостни неща и да забравите за известно време за проблемите, които ви притесняват.

Ако сънувате насън, че викате силно, но никой не ви чува или искате да извикате, но не можете - това вероятно е един от най-лошите сънища, които някога сте имали. Обяснението е следното: нещо не е наред в реалния живот, може би не сте склонни да изразите мислите си, защото се страхувате, или наистина никой не ви слуша и това ви тормози. Време е да говорите, да заявите на света за себе си. Не се колебайте нито за момент!

Ако сънувате, че не можете да се движите и сте като парализирани, означава, че не правите нещо правилно в живота. Всеки от крайниците на тялото представлява действие: така очите имат способността да възприемат и разбират; ръцете имат способността да се справят със ситуацията, а краката имат способността да се изправят и да поемат ситуацията под контрол. Дошло е време за действие!

Ако сънувате, че някой ви преследва -такъв сън също е много често срещан. Усещането, че някой стои зад вас като сянка и ви следва навсякъде изглежда ужасяваща. Да видите такъв сън означава, че искате да избегнете някого, но не знаете как.

Ако имате хронично заболяване или някакъв вид заболяване, за което все още не предполагате, сънищата могат да ви подскажат за това. Обикновено такива сънища са сиви, черни и бели или събитията в тях се случват през нощта. С времето подобни сънища стават по-тежки и кошмарни. Може да сънувате лоши и враждебни хора; че слизате в подземия, тунели и мазета или попадате във влажни дупки и пропасти, изцапвате се с кал. В такива сънища винаги слизате надолу: надолу по асансьора или стълбите и т.н.

Може да сънувате, че ви нападат паяци, змии или глутница от диви животни. Болката в съня (драскотини, удари, ухапвания) показва онези части на тялото или органи, където болестта се развива.

Ако сънувате често починали хора, това може да означава началото на сериозно заболяване. Ако се борите насън с негативни явления, същности и ги побеждавате, означава бързо възстановяване. Такива сънища са свързани с изкачване нагоре и появата на цветове в съня. Чистата вода е знак за бързо и правилно изцеление.

Древните славяни вярвали, че когато човек се потопи в съня, душата му го напуска и се стреми да се срещне с други подобни души и при събуждането се връща в тялото. Подобни пътувания могат да срещнат душата с недоброжелателни същества или да я отведат до места с отрицателна енергия, следователно, до главата на леглото винаги трябва да има чаша с вода, която има изчистващо действие. Тази вода не трябва после да се пие и след ставане я изхвърляйте в канализацията. Ползвайте я само за тези цели.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати