Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Какво разкриват ноктите за характера

Хороскоп

Какво разкриват ноктите за характера

Снимка:

Хората, които имат нокти с квадратна форма са много замислени, умът им доминира над сетивата. Те са остроумни, находчиви и внимателни, но винаги забързани. Също така са сексуално агресивни и изключително ревниви. С такъв човек ви очаква удивителна, страстна връзка, но винаги на границата. Това са житейски лидери, смели и независими, които винаги постигат поставените си цели.

Хората с правоъгълна форма на ноктите са истински работохолици. Малко нервни, но много искрени и добри хора. Те са някак наивни и склонни да идеализират всичко наоколо. Винаги знаят какво искат от живота и сами постигат всичко. Такъв човек никога няма да поиска помощ, но винаги е готов да подкрепи. Поради своята лековерност често биват измамени, въпреки това не престават да вярват на хората. Влюбват се и са постоянни в своята обич и привързаност. Те са идеални партньори в живота. С такива хора винаги е интересно, удобно и спокойно.

Притежателите на заоблени нокти са творчески натури. Те са много емоционални и сантиментални. Такива хора често стават доброволци. Те искат да направят света по-добро място за живеене и се стремят към справедливост. Най-малкото проявление на грубост може да ги изплаши и те веднага ще се отвърнат от вас. Те са ентусиасти и мечтатели. Такива хора често са артисти, модни дизайнери или музиканти. Те са много влюбчиви, но и бързо им минава. 

Притежателите на тесни нокти с много кожа от двете страни са много егоистични натури. Те са много пресметливи и меркантилни. На външен вид изглеждат наивни и беззащитни хора, които приличат на деца. Такъв човек е много обидчив, ще си отмъсти, без да показва, че го прави. „Дръжте приятеля си до себе си и врага още по-близо“ е тяхното жизнено кредо! Много обичат лукса, но не искат да се трудят за него.

Притежателите на лопатообразни нокти (в долната част тесни, нагоре се разширяват) са много амбициозни. На тях им е необходимо да са обичани и признати. Те не обичат да чакат, защото нямат абсолютно никакво търпение и настроението им се променя всяка минута. Често са спортисти, защото само тежката физическа активност може да облекчи стреса им. Такъв човек има много развито чувство за конкуренция, състезава се във всичко с другите и не умее да губи.

Дълги нокти обикновено имат недоверчиви, непредсказуеми и подозрителни личности, които търсят лукс и комфорт.

Късо подрязаните нокти са присъщи на хора бойци, енергични и разностранни. Те винаги постигат целта си. Това са логични и последователни хора. Ако човек има много къси нокти, подрязани, това говори за конфликтна натура.

Огризани нокти имат нервните хора, които всичко приемат присърце и често нервничат.

Неравни и извити нокти са присъщи на алчните и последователни хора.

Бледите нокти показват хладнокръвна натура, предразположена към жестокост.

Розовите нокти имат верните и постоянни хора.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още