Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Какво ви е подготвила съдбата - Тест

Хороскоп

Какво ви е подготвила съдбата - Тест

Снимка:

Изберете интуитивно феята, която ви привлича и разберете какво съдбата е подготвила за вас за близкото бъдеще!

Tribune.bgTribune.bg
                                                                                                                                                                  

Фея номер 1 - Ако сте избрали тази фея, много скоро за вас ще настъпи невероятно добър период от живота ви, през който не се предвиждат сериозни проблеми или трудности. А тези от тях, които ще се появят на хоризонта, не трябва да се вземат под внимание, тъй като по никакъв начин не могат да повлияят на живота ви! Основното е да поддържате позитивно отношение към живота и да вярвате в себе си и всичко ще бъде наред!

Фея номер 2 – Ако изборът ви е паднал на тази фея, тогава трябва да знаете, че всичко, което предприемете, трябва да го направите сами, ако искате да завършите успешно планираните дела. Не е нужно да разчитате на външна помощ, въпреки че ще се изкушите да потърсите такава поради трудните задачи, които ви очакват в близко бъдеще. Просто бъдете по-внимателни и отговорни и ще постигнете каквото трябва, и ще си заслужава! Не бива да имате несериозно отношение към каквито и да било събития в живота си, тъй като във ваш интерес е да се отнасяте сериозно към задачите и да усъвършенствате силите си! Бъдете спокойни и действайте така, както ви подсказва интуицията!

Фея номер 3 – В скоро време всичко в живота ви ще се оправи и няма да се тревожите за нищо! Ще почувствате, че най-накрая сте постигнали всичко, което сте искали. Опитайте се да се обградите с хора, които са искрени с вас. Избягвайте обаче прекаленото самочувствие, не надценявайте възможностите си! И накрая, ще имате време и право да си починете, да се отпуснете и да се насладите на малките неща от живота! В края на краищата само тогава можете да получите всички благословии, които съдбата е готова да ви даде.                                                                                                                                          


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още