Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Какво ви очаква през 2019 година според пътя на живота ви

Хороскоп

Какво ви очаква през 2019 година според пътя на живота ви

Снимка:

Съберете всички цифри от датата на раждане и сведете сбора до едноцифрено число

2019 г. може да бъде решаваща за много хора. Ще бъдат изобличени всички лъжци, а техните тайни, лъжи и интриги бъдат разкрити. Ще се разкрият предателства и измени, в резултат на което е възможно да се увеличи броят на съдебните производства и разводите през следващата година. Всички, които преживеят развод през 2019 г., скоро отново ще намерят любовта, щастието и взаимно разбирателство.

По отношение на въпросите на бизнеса и финансите има и много спорни въпроси. Така че неуспешните и нерентабилни проекти трябва да бъдат преустановени възможно най-скоро, за да не се стигне до банкрут. Но звездите ще ви помагат при откриването на нов бизнес: реализирането на перспективни идеи със сигурност ще ви зарадва с добри резултати, при условие че работите усилено. 2019 г. ще бъде успешна, ако не вземате големи заеми и не поемате дългове.

Ако отдавна мечтаете да отидете на екскурзия до някоя екзотична страна, тогава 2019 г. е идеална за осъществяване на вашата мечта. Пътуването ще бъде успешно и ще остави много положителни впечатления.

В допълнение, нумеролозите са установили, че децата родени през 2019 г., ще бъдат успешни в бъдеще, а на браковете, които са влезли в сила, обещават дълъг и щастлив живот заедно за младоженците.

За да разберете какво е подготвила съдбата през новата 2019 година за вас лично, съберете всички цифри от датата на раждане и сведете сбора до едноцифрено число.

Например, родени сте на 25. 12.1983 ( 2 + 5 + 1 + 2 + 1 + 9 + 8 + 3 = 31; 3 + 1 = 4. Така че вашето число (пътят на живота= ПЖ) е 4, потърсете го в списъка по-долу и разберете какво ви очаква през Новата година 2019. По аналогия всеки от вас има номер от 1 до 9.

ПЖ 1 - 2019 година за хората, чийто път на живота е 1, ще бъде много успешен. Очаква ви кариерен и финансов ръст, успешно реализиране на талантите и нови проекти. В бизнеса ви ще има стабилност - няма да има недостиг на пари или застой. В личните взаимоотношения всичко ще бъде доста добро - взаимните чувства, нежност, чувственост и любов към партньора ще добавят ярки цветове в живота ви, а тези, които са сами, обезателно ще срещнат своята половинка. Единственото нещо, което може да ви попречи е прекомерната емоционалност и конфликтност - загубата на самообладание ще доведе до сериозни спорове с хора, които са ви скъпи, а липсата на компромис по време на работа може да съсипе кариерата ви.

ПЖ 2 – Вие сте творчески личности, така че основният съвет към вас е да не се стеснявате от своята гениалност и оригиналност, не ги крийте, а ги използвате максимално. През 2019 г. имате големи шансове да станете известни, да организирате бизнеса си и да печелите добри пари. Не се хвалете много за успехите си пред непознати или непроверени хора, защото с появата на славата и нарастването на доходите, недоброжелателите и завистниците ще се увеличат повече.

ПЖ 3 - За "тройките", 2019 година може да стане много успешна, при условие че проявите решителност, както и да се борите с вашите комплекси и мързел. С каквото и да се захванете през следващата година, ще имате късмет, защото сборът на 2019 година също е 3! Затова можете спокойно да започнете бизнес, нов проект, да продължите образованието си, да преминете на по-обещаваща позиция - всичко, което искате, със сигурност ще бъде изпълнено.

ПЖ 4 - Вие сте практични и инициативни, така че ще бъдете облагодетелствани във всички начинания и ще успеете да достигнете набелязаните върхове. Каквото и да започнете, ще имате късмет, въпреки че може да срещнете някои трудности и препятствия, но всичко това е напълно преодолимо. В отношенията си с близките си, 2019 година ще ви донесе и много приятни моменти, при условие че обуздаете ревността си и не сте твърде придирчиви към партньора си.

ПЖ 5 - Нумеролозите обещават на петиците, че 2019 ще бъде пълна с приключения, възходи и падения, така че няма да ви остане време да скучаете. Очакват ви интересни проекти, ще предприемете приключения, ще се впускате в авантюри, понякога в доста съмнителни идеи и проекти. В същото време не трябва да забравяте моралните принципи и да действате в рамките на закона, тогава ще имате много повече възможности за успех и финансов растеж. В допълнение, следващата година не трябва да инвестирате големи пари, тъй като рискът от тях ще бъде значителен.

ПЖ 6 - Хората, чийто път в живота е 6, през 2019 г. ще пожънат плодовете на упоритите си усилия. Вас ви очакват стабилност и спокойствие, затова е по-добре да не прибягвате до кардинални промени в живота - всичко трябва да върви спокойно и както обикновено. Това се отнася както за професионалния, така и за личния живот. В личен план ви очакват хармония и щастие, в кариерата - плавен растеж, в областта на бизнеса и финансите - стабилизация.

ПЖ 7 - 2019 година е добра за сериозни промени в живота ви - преместване в друг град, в друго жилище, работно място или кардинална промяна на кариерните цели. Вие ще сте много активни, така че ще можете да реализирате плановете си, а мечтите ви ще се сбъднат. Просто се пазете от свръх емоционалността си - това може да предизвика конфликти с вашите близки и колеги, което няма да окаже много добро влияние върху вашата кариера и личен живот.

ПЖ 8 – За вас 2019 е идеална година за изучаване на нещо ново, така че можете спокойно да се запишете да продължите образованието си или за обучение в курсове за напреднали. Освен това, може да предприемете пътуване до страни и места, в които никога не сте били. И не давайте пари на заем на никого, дори на близки роднини, тъй като шансовете за връщане ще бъдат минимални.

ПЖ 9 – Хората с път на живота 9 ще имат всички шансове да постигнат това, което искат в условията на упорита работа и независимост. Не разчитайте на нечия услуга или помощ, трябва да постигнете всичко сами. През 2019 г. ще се сблъскате с много трудности, с които ще можете да се справите, ако не се паникьосвате и не се страхувате от тях. Преследвайте упорито целите си и не се отказвайте пред трудностите, тогава животът ви ще се промени, а късметът и успехът ще станат ваши верни спътници.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“   


Коментари (3)

Невена Бихте ли добавили и за 11 и 22 ?!
12.01.2019 18:18 / Отговор
Людмила 11= 1+1 = 2; 22=2+2=4 .
13.01.2019 11:44
Das Колко положително е всичко написано, като речите на Президента и състоянието на държавата изобщо.
13.01.2019 12:46 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема