Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Какво ви очаква през 2019 година според пътя на живота ви

Хороскоп

Какво ви очаква през 2019 година според пътя на живота ви

Какво ви очаква през 2019 година според пътя на живота ви - Tribune.bg
Снимка:

Съберете всички цифри от датата на раждане и сведете сбора до едноцифрено число

2019 г. може да бъде решаваща за много хора. Ще бъдат изобличени всички лъжци, а техните тайни, лъжи и интриги бъдат разкрити. Ще се разкрият предателства и измени, в резултат на което е възможно да се увеличи броят на съдебните производства и разводите през следващата година. Всички, които преживеят развод през 2019 г., скоро отново ще намерят любовта, щастието и взаимно разбирателство.

По отношение на въпросите на бизнеса и финансите има и много спорни въпроси. Така че неуспешните и нерентабилни проекти трябва да бъдат преустановени възможно най-скоро, за да не се стигне до банкрут. Но звездите ще ви помагат при откриването на нов бизнес: реализирането на перспективни идеи със сигурност ще ви зарадва с добри резултати, при условие че работите усилено. 2019 г. ще бъде успешна, ако не вземате големи заеми и не поемате дългове.

Ако отдавна мечтаете да отидете на екскурзия до някоя екзотична страна, тогава 2019 г. е идеална за осъществяване на вашата мечта. Пътуването ще бъде успешно и ще остави много положителни впечатления.

В допълнение, нумеролозите са установили, че децата родени през 2019 г., ще бъдат успешни в бъдеще, а на браковете, които са влезли в сила, обещават дълъг и щастлив живот заедно за младоженците.

За да разберете какво е подготвила съдбата през новата 2019 година за вас лично, съберете всички цифри от датата на раждане и сведете сбора до едноцифрено число.

Например, родени сте на 25. 12.1983 ( 2 + 5 + 1 + 2 + 1 + 9 + 8 + 3 = 31; 3 + 1 = 4. Така че вашето число (пътят на живота= ПЖ) е 4, потърсете го в списъка по-долу и разберете какво ви очаква през Новата година 2019. По аналогия всеки от вас има номер от 1 до 9.

ПЖ 1 - 2019 година за хората, чийто път на живота е 1, ще бъде много успешен. Очаква ви кариерен и финансов ръст, успешно реализиране на талантите и нови проекти. В бизнеса ви ще има стабилност - няма да има недостиг на пари или застой. В личните взаимоотношения всичко ще бъде доста добро - взаимните чувства, нежност, чувственост и любов към партньора ще добавят ярки цветове в живота ви, а тези, които са сами, обезателно ще срещнат своята половинка. Единственото нещо, което може да ви попречи е прекомерната емоционалност и конфликтност - загубата на самообладание ще доведе до сериозни спорове с хора, които са ви скъпи, а липсата на компромис по време на работа може да съсипе кариерата ви.

ПЖ 2 – Вие сте творчески личности, така че основният съвет към вас е да не се стеснявате от своята гениалност и оригиналност, не ги крийте, а ги използвате максимално. През 2019 г. имате големи шансове да станете известни, да организирате бизнеса си и да печелите добри пари. Не се хвалете много за успехите си пред непознати или непроверени хора, защото с появата на славата и нарастването на доходите, недоброжелателите и завистниците ще се увеличат повече.

ПЖ 3 - За "тройките", 2019 година може да стане много успешна, при условие че проявите решителност, както и да се борите с вашите комплекси и мързел. С каквото и да се захванете през следващата година, ще имате късмет, защото сборът на 2019 година също е 3! Затова можете спокойно да започнете бизнес, нов проект, да продължите образованието си, да преминете на по-обещаваща позиция - всичко, което искате, със сигурност ще бъде изпълнено.

ПЖ 4 - Вие сте практични и инициативни, така че ще бъдете облагодетелствани във всички начинания и ще успеете да достигнете набелязаните върхове. Каквото и да започнете, ще имате късмет, въпреки че може да срещнете някои трудности и препятствия, но всичко това е напълно преодолимо. В отношенията си с близките си, 2019 година ще ви донесе и много приятни моменти, при условие че обуздаете ревността си и не сте твърде придирчиви към партньора си.

ПЖ 5 - Нумеролозите обещават на петиците, че 2019 ще бъде пълна с приключения, възходи и падения, така че няма да ви остане време да скучаете. Очакват ви интересни проекти, ще предприемете приключения, ще се впускате в авантюри, понякога в доста съмнителни идеи и проекти. В същото време не трябва да забравяте моралните принципи и да действате в рамките на закона, тогава ще имате много повече възможности за успех и финансов растеж. В допълнение, следващата година не трябва да инвестирате големи пари, тъй като рискът от тях ще бъде значителен.

ПЖ 6 - Хората, чийто път в живота е 6, през 2019 г. ще пожънат плодовете на упоритите си усилия. Вас ви очакват стабилност и спокойствие, затова е по-добре да не прибягвате до кардинални промени в живота - всичко трябва да върви спокойно и както обикновено. Това се отнася както за професионалния, така и за личния живот. В личен план ви очакват хармония и щастие, в кариерата - плавен растеж, в областта на бизнеса и финансите - стабилизация.

ПЖ 7 - 2019 година е добра за сериозни промени в живота ви - преместване в друг град, в друго жилище, работно място или кардинална промяна на кариерните цели. Вие ще сте много активни, така че ще можете да реализирате плановете си, а мечтите ви ще се сбъднат. Просто се пазете от свръх емоционалността си - това може да предизвика конфликти с вашите близки и колеги, което няма да окаже много добро влияние върху вашата кариера и личен живот.

ПЖ 8 – За вас 2019 е идеална година за изучаване на нещо ново, така че можете спокойно да се запишете да продължите образованието си или за обучение в курсове за напреднали. Освен това, може да предприемете пътуване до страни и места, в които никога не сте били. И не давайте пари на заем на никого, дори на близки роднини, тъй като шансовете за връщане ще бъдат минимални.

ПЖ 9 – Хората с път на живота 9 ще имат всички шансове да постигнат това, което искат в условията на упорита работа и независимост. Не разчитайте на нечия услуга или помощ, трябва да постигнете всичко сами. През 2019 г. ще се сблъскате с много трудности, с които ще можете да се справите, ако не се паникьосвате и не се страхувате от тях. Преследвайте упорито целите си и не се отказвайте пред трудностите, тогава животът ви ще се промени, а късметът и успехът ще станат ваши верни спътници.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети 2019 година

Коментари (3)

Невена Бихте ли добавили и за 11 и 22 ?!
12.01.2019 18:18 / Отговор
Людмила 11= 1+1 = 2; 22=2+2=4 .
13.01.2019 11:44
Das Колко положително е всичко написано, като речите на Президента и състоянието на държавата изобщо.
13.01.2019 12:46 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати