Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Какво ви очаква през май – тест

Хороскоп

Какво ви очаква през май – тест

Снимка:

ТестТест

Изберете интуитивно руната, която ви привлича енергийно най-силно и прочетете за областта, която ви интересува.

Ако интересът ви е:

Руна 1

Относно здравето: Руната говори за добро здраве или бързо възстановяване. Руната препоръчва духовни лечебни методи - медитация, молитва, пост.

Относно работа, дела: Усърдната работа ще ви се отплати. Дайте всичко от себе си и ще успеете. Сега е един от най-добрите периоди за изпълнение на вашите планове или напредък в кариерата ви. Тази руна обаче не съветва започване на нов проект, но предсказва успех в настоящите дела. Успешен период за финансови транзакции, покупки или продажби.

Относно любовта и връзките: Нова любов или възкресение на изчезнало чувство. Ако се съмнявате във взаимността, бъдете сигурни, че страховете ви са безпочвени. В проблемни любовни ситуации тази руна съветва да се положат всички възможни усилия за запазване на брака или връзката. Също така, може да означава, че скоро ще имате романтична среща или запознанство, което може да прерасне в нещо повече.

Руна 2

Относно здравето: Влошаване на здравето. Леко заболяване, като настинка или грип, или рецидив на хронично заболяване. Тази руна понякога е показател за лошо психично здраве. Обърнете внимание на това и ако е необходимо, консултирайте се с вашия лекар.

Относно работа, дела: Влошаване на състоянието на нещата. В бизнеса или търговията, намаляващи продажби, лоши сделки, напускат ценни служители. Може би планът, който дълго сте съхранявали, не е предопределен да се сбъдне. Горе главата. Не забравяйте, че винаги има много възможности за постигане на успех и късметът определено ще замени неуспеха.

Относно любовта и връзките: В отношенията се появяват разногласия, партньорите вече не срещат разбиране от другата страна и просто се опитват да не изразяват своите мисли или планове. Тази ситуация може да доведе в някои случаи до раздяла или да окаже отрицателно въздействие върху развитието на отношенията в бъдеще. За да върнете предишната добра атмосфера във връзката, първо трябва да сте търпеливи, щедри и да правите всичко за доброто на партньора си. Само в този случай ще настъпи периодът, който чакате.

Руна 3

Не се опитвайте да се „борите с обстоятелствата“, спрете да се самосъжалявате и се заемете сериозно с решаването на проблемите си.

Относно здравето: Съществува сериозен риск от заболяване. Следете здравето си, за да предотвратите развитието на болести. Възможни са наранявания при инциденти, непредвидими варианти на опасности.

Относно работа, дела: По отношение на работата руната има двойно значение. Едното от тях са неуспехите, форсмажорни обстоятелства, които ще повлияят негативно на процеса или резултата от работата. Второто значение - предвещава успех, но само в случай на упорита работа и големи дела или приключения.

Относно любовта и връзките: Не винаги приятни промени в отношенията. Възможно е отчуждение или раздяла на партньори. Предстои труден емоционален период, но руната предполага, че тази промяна ще ви бъде от полза. Опитайте се да разберете себе си, какво е причинило тази ситуация, може би трябва да вземете нетрадиционни мерки или да промените нещо в себе си или в отношенията като цяло.

Руна 4

Относно здравето: Бързо възстановяване, добър лекуващ лекар или добре избран курс на лечение.

Относно работа, дела: Основното ви оръжие е способността да разчитате безупречно ситуацията и да предвидите най-вероятния резултат. С такова оръжие вие сте практически неуязвими в бизнеса. Ако прибавите към това умението си бързо да се приспособявате, тогава имате многообещаващи перспективи. Оракулът обаче намеква, че само анализиране на ситуацията, дори тя да е блестяща, не е достатъчно, за да я доведе до положителен край - също така се изисква интуиция, както и прозрение, основано на житейския опит.

Относно любовта и връзките: Явно не сте от тези, чийто личен опит може поне до известна степен да повлияе на качеството на работата, която изпълнявате. Не забравяйте, че вашата основна грижа е да се грижите за благото на хората около вас.  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още