Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Какво ви очаква през новият месец?

Хороскоп

Какво ви очаква през новият месец?

Уединете се, самовглъбете се и изберете картата, която ви привлича подсъзнателно най-много.

 

ОТГОВОРИ

 

Карта 1 - Върховния Жрец символизира единството, търсене на истината чрез откровение, създава мост между Божественото и Човешкото. Единството обединява всички духовни убеждения. Ако изберете тази карта, това означава, че през този месец ще търсите отговори на въпроси, които ви засягат в духовната, но не традиционна, религиозна сфера!

Трябва да се самовглъбявате в себе си, да обърнете внимание на истинските си нужди и желания, да използвате медитация, молитва, за да намерите пътя си, или да намерите учител, който да ви покаже правилния път. Живот изпълнен с търпимост и смирение, умение да се учите от чуждия опит. Важно е да балансирате действията си с желанията на сърцето си и да сте добри не само към другите, а и към себе си. Вие сте в началото на процеса на трансформиране на вашата душа и живот!

 

Карта 2 - Слънцето символизира любов, просперитет, здраве, красота и успех, тихо щастие, истината, жизнена сила. Астрологически съответства на Слънце в Лъв.

Слънцето предсказва месец, изпълнен с щастие, радост, светлина, оптимизъм и удовлетворение. Ако е имало досега облаци, те ще се разсеят. Достигане до нещо важно, дългоочаквано, изпълнение на желания. Всичко, което пожелаете, ще дойде в живота ви и ще го изпълни с любов и добри събития!

 

Карта 3 – Страшният съд символизира промените, завършване както на лошото, така и на хубавото, край, в който е посято семенцето на новото начало, надежда и освобождение. Възраждане. Астрологически съответства на Юпитер / Уран в хармоничен аспект със Слънцето или знака на Водолей като символ на освобождението.

Изборът на тази карта предполага, че през този месец в живота ви ще настъпи духовно прераждане, ще затворите старите цикли и ще започнете нови. Дошло е време, когато можете да оставите всичко, което не ви е угодно на сърцето, без да изпитвате болка, тъга или страх. Време е да оцените ставащото, да учите, да растете, да постигнете зрелост! Трябва за оставите всичко, което не ви харесва, за да започнете нов живот!  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още