Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Какво ви очаква в близко бъдеще - тест

Хороскоп

Какво ви очаква в близко бъдеще - тест

Какво ви очаква в близко бъдеще - тест - Tribune.bg

Съсредоточете мисълта си, изберете интуитивно кое изображение ви привлича най-много и прочетете какво ви очаква в близко бъдеще.

Майка с дете

Ако сте избрали това изображение, означава женственост и плодородие, символизиращи енергията на живота. Показва процъфтяващ, плодотворен живот на просперитет и сигурност.

Майката притежава творчески сили, тя любящо се грижи за благоденствието и защитата на семейството си и се радва на живота с всичките си сетива. Показва, че се появява нещо ново и във вашия живот или настъпва нова промяна. Всички знаци сочат към растеж и просперитет.

Женствеността се премества в центъра на живота. Това може да се отнася еднакво за вашето семейство, приятели или дори нов проект. Значението на емоционалния свят се увеличава и нови прозрения могат да възникнат чрез променена перспектива.

 

Пеперуда

Пеперудата произлиза от гъсеница и символизира развитие, през което преминавате в хода на живота. Една цел е вече изпълнена.

Постигането на важен крайъгълен камък в живота. Разбира се, това не е крайна дестинация, пътуването продължава и продължава, но вие сте на прав път.

Изображението ви показва, че сте намерили своето място в живота, поучили сте се от миналото и знаете какво ви прави щастливи и как трябва да живеете. Вие сте в баланса на силите си и знаете как да се справите с противоположностите на живота. Поддържате здравословен баланс между материалния и нематериалния, рационалния и емоционалния свят, разбирате вътрешните връзки по-добре от всякога и имате представа за голямата картина.

Въпреки това е важно да останете целенасочени, защото само тогава можете да доведете всичко до щастлив край. Сбъдването на мечтите ви е достижимо.

 

Дете

Безгрижно, изпълнено с радост от живота и жажда за приключения, едно дете се е устремило към нови, все още непознати светове.

Това изображение означава радостта от красотата на света, експериментирането, желанието да откривателствате и срещата с нещо ново, все още непознато. Тръгвате безстрашно да изследвате света и да преживявате средата си като деца без предразсъдъци и с откритост. Животът изглежда като голямо приключение, което поемате уверено и с голяма радост.

Също така показва засиленото търсене на свобода и желанието за движение и промяна. Вие сте спонтанни и честни. По този начин детето във вас ви кани да се наслаждавате на настоящето, да направите скок напред и инстинктивно да вървите по своя собствен път.

 

Рицар с меч

Изображението символизира логиката и интелектът. Ако смисълът им е благоприятен, показва смелост и сила. Но също може да показва предстоящо бедствие, прекомерна амбиция или някаква личностна борба. Мечът представляват елемента въздух. Символизира борбата за истина и справедливост. Може да сте във вътрешна борба със себе си, или в борба с друго човешко същество.

Ако конфликтът е вътрешен, не искате да признаете нещо. Затваряте очите си за реалността и се заблуждавате. Често дори не осъзнавате, че стоите на пътя си. Време е да се изправите пред проблемите и да управлявате собствените си страхове или съмнения.

Но също така може да се окаже, че сте измамени от някой друг, защото лесно се доверявате и се поддавате на чуждо влияние.

 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети тест, бъдеще
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети
АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати