Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Какво ви очаква в близко бъдеще - тест

Хороскоп

Какво ви очаква в близко бъдеще - тест

Какво ви очаква в близко бъдеще - тест - Tribune.bg

Концентрирайте се, мислено се настройте към бъдещето. Доверете се на първоначалния си импулс и интуицията. Не мислете много. Изберете картата, която ви привлича най-силно.

1. Карта ”Император” говори за правилността на избрания път. Той може да символизира успехите в обществените, служебните или лични дела, изпълнението на плановете. Означава логичност на действията, авторитета, самоконтрол, постигането на целта. Стабилизиране на ситуацията, в някои случаи сигурност или бащинство. Човекът, който е избрал тази карта, има всички предпоставки за успех и се радва на подкрепата на силите, които стоят зад него. Успехът и стабилността го очакват. Амбицията ще бъде удовлетворена. Картата означава власт над ситуацията. Може също да представлява честен, верен приятел или силен покровител.

2. Карта ”Влюбените”  предвещава период, пълен с любов и хармония, означава емоционална сърдечна връзка, както и появата в живота на някой, който ще стане вашето допълнение по добър начин - може да означава семейство или партньорство, може просто добър приятел. Понякога показва приятни приятелски срещи и взаимна радостна комуникация. Също така означава отлично здраве. Но не се отпускайте! Този аркан понякога предвещава неизбежността на избора, който трябва да направите в близко бъдеще и който до голяма степен ще определи бъдещия ви живот.

3. Карта ”Правосъдието” показва човек, който ясно оценява ситуацията и е в състояние да вземе правилното решение. Това означава търсене на истината или справедливостта, както и положително решение, взето във ваша полза. Получаване на заслужена награда. Всичко ще отиде на мястото си. Говори за рационалност и уравновесеност, зрялост и житейски опит. В материално отношение тази карта може да означава сделка, договор. Добри намерения, прилагане на закона. Може да означава дела, имащи отношение към съда и закона. Социално значение: брак или узаконяване на съществуваща връзка. Във всеки случай всеки ще получи точно това, което заслужава. Резултатът ще бъде абсолютно справедлив и строго легален.

 

 

 

 

 

                

 

 

 

 

           

     

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети