Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Какво ви очаква в близко време - тест

Хороскоп

Какво ви очаква в близко време - тест

Снимка:

Изберете си интуитивно една карта и вижте по-долу в отговорите какво ви очаква в близко време.

1 Правосъдие

Показва задълбочена критична проверка на собствените заключения, необходимост от обмислени решения. Тази карта казва, че вие сами сте отговорни за това, което получавате в живота: в крайна сметка всеки получава каквото заслужава според заслугите си. В близко бъдеще очаквайте събития, които ще се върнат като бумеранг към вас, независимо дали сте правили добро или зло по-рано.

2 Страшният съд

Спасение и освобождение, или някаква благоприятна промяна, въпреки факта, че картата сочи в напълно противоположна посока. Като цяло темата и мотивът на тази карта е Страшният съд, който е предшестван от възкръсването на мъртвите. В същото време самата карта означава връщане на отдавна изгубени житейски ценности, познаване на истината, идваща от дълбините на душата, или може да донесе огромно облекчение поради факта, че приключва някакъв труден етап за вас. В близко бъдеще ще можете да завършите най-накрая някакво бавно и проточило се дело, да постигнете това, което искате, в което вече сте вложили много усилия. Също така очаквайте приятна промяна.        

3 Слънцето

Слънцето обикновено се отнася до всичко, което наричаме светли моменти. Картата говори за настъпване на слънчевата страна на живота в близко бъдеще. Обозначава спокойствие, оптимизъм, искреност и спонтанност. В близко бъдеще се пригответе за помирение, както и да предприемете решителни стъпки в реализирането на себе си като личност в името на постигането на яснота и чистота на ума.

4 Глупакът

Това е символ на Хаоса, от който се поражда всичко ново. Олицетворява лековерната, непредубедена искреност и радостта от експериментирането. Силата, която ви защитава, не е нищо повече от дълбоко чувство за самосъхранение, винаги предупреждаващо за всякакви сериозни опасности. Слушайте по-внимателно в близко бъдеще собствената си интуиция. Любопитството, което ви движи в този момент, може да доведе до високи цели, за които още дори не подозирате.

5 Императорът

Това означава вашата прямота, готовност да поемете отговорност, близост до реалността, предпазливост, ред и яснота на мислите. Сега имате силата да се защитите срещу вашите слабости и ви гарантира сигурност в ежедневието. В близко бъдеще вашите желания, планове и идеи ще се сбъднат, ще имате законно право да се гордеете със себе си.     

КартитеКартите
                                                                                                                                                                                                                                  

                      


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема